Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς είχε ο Κ. Βοργιαζίδης



Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς είχε ο Κ. Βοργιαζίδης...

Με την διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών συναντήθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί του σύμβουλοι. 

Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος που αφορούσε ζητήματα του δήμου όπως τα δημοτικά τέλη, η αξιοποίηση της Αγοράς της Κουλούρας, οι ανεμογεννήτριες στο Βέρμιο, το μέλλον της Δημοτικής Αγοράς, το πρόβλημα της στάθμευσης, η αστική ανάπλαση, η χωροθέτηση βιοτεχνικού πάρκου, η κυκλοφοριακή μελέτη κ.α.Νωρίτερα, ο κ. Βοργιαζίδης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον Συνεταιρισμό Αλιάκμον στην Άμμο. 

Η διοίκηση του συνεταιρισμού εξέφρασε την ανησυχία της για την πορεία των εξαγωγών φρούτων προς την Ρωσία και ζήτησε την στήριξη της δημοτικής σε θέματα άρδευσης. Συγκεκριμένα ζητήθηκε η κατασκευή τεσσάρων γεωτρήσεων άρδευσης.

Τέλος, ο κ. Βοργιαζίδης και οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι επισκέφθηκαν τις τοπικές παραγωγικές μονάδες Panini και Μπουσμαλής. Εκεί ενημερώθηκαν για τα προϊόντα που παράγονται και για το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στην αγορά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο