Σε Συκιά, Παλατίτσια, Βεργίνα, Μετόχι και στην λαϊκή αγορά της Βέροιας ο Χρ. Σκουμπόπουλος



Σε Συκιά, Παλατίτσια, Βεργίνα, Μετόχι και στην λαϊκή αγορά της Βέροιας ο Χρ. Σκουμπόπουλος...

Περιοδεία στις Τ.Κ. της Δημοτικής Ενότητας Βεργίνας (Συκιά, Παλατίτσια, Βεργίνα, Μετόχι) πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος και στελέχη της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας», όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με κατοίκους της περιοχής, να τους ενημερώσουν για το πρόγραμμα του συνδυασμού και να ανταλλάξουν απόψεις για ζητήματα που τους αφορούν.



Ειδικά στη Βεργίνα, ο κ. Σκουμπόπουλος εξέφρασε τη δυσφορία του για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους του χωριού, που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι σε άριστη κατάσταση, λόγω του τουρισμού.



«Αντί να υπάρχει μέριμνα η Βεργίνα να είναι καθαρή, με δρόμους και πλακόστρωτα συντηρημένα, αντί οι τουρίστες να βλέπουν μια προσεγμένη εικόνα σε όλη τη Βεργίνα, κάποιοι θέτουν θέμα ονομασίες ή μετονομασίας του Δήμου Βέροιας. Ας φροντίσουν τις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Βεργίνας, ας κάνουν τον δρόμο Παλατίτσια – Συκιά, ας κοιτάξουν να παρέμβουν εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη και ας αφήσουν τα ονόματα και τις υψηλές θεωρίες», σχολίασε στο τέλος της περιοδείας ο κ. Σκουμπόπουλος.

Το πρωί της Τρίτης, κλιμάκιο του συνδυασμού, με επικεφαλής τον Χρήστο Σκουμπόπουλο, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της Βέροιας, όπου κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν την ερχόμενη Κυριακή έναν Δήμαρχο έμπειρο, έντιμο και δοκιμασμένο, τον Χρήστο Σκουμπόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο