Παρουσίαση της υποψήφιας Συμβούλου για την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας Συρμούλας Τζήμα - Τόπη



Παρουσίαση της υποψήφιας Συμβούλου για την Δημοτική Κοινότητα Βέροιας Συρμούλας Τζήμα - Τόπη...

Η πόλη μας έχει σίγουρα ανάγκη από νέους και δραστήριους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, γνώσεις και όρεξη για δουλεία που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια περισσότερο για να προσφέρουν τις  δυνάμεις τους σε ένα καλύτερο αύριο και λιγότερο για να αμφισβητήσουν το έργο όσων κατά καιρούς είχαν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. 

Ένα πρόσωπο με κατάρτιση, εμπεριστατωμένο λόγο αλλά και δυνατές ιδέες που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας με κάθε ευκαιρία, σαφήνεια και ρεαλισμό τις επιδιώξεις και τους στόχους των νέων ανθρώπων για την πόλη μας. Ο θεσμός του Καλλικράτη ισχυροποίησε τις τοπικές κοινότητες. Το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, έχει ισχυρό γνωμοδοτικό και αποφασιστικό ρόλο. Αποτελεί την εισηγητική δεξαμενή όλων των σοβαρών θεμάτων που αφορούν την Πόλη και τη συνεργασία με τα αρμόδια όργανα και το κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο. 

Είναι εκπαιδευτικός Νομικών κ Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό στις Ποινικές και Εγκληματολογικές Επιστήμες, δικηγόρος και υποψήφια διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ. Έχει διανύσει επιτυχημένη διαδρομή σε διοικητικές δομές όπως το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση. Η πορεία της συνοδεύεται από πλούσια εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση σε σωματεία και φορείς της πόλης μας. Πατέρας της ο συγγραφέας και ζωγράφος Αστέριος Τζίμας. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τόπη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο στην πόλη της Βέροιας και έχουν δύο γιους.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας μπορούν να ψηφίσουν οι δημότες που ανήκουν στη στενή πόλη της Βέροιας, οι δημότες της Μέσης, του Λαζοχωρίου, του Ταγαροχωρίου και του Κυδωνοχωρίου. Οι υποψήφιοι σύμβουλοι για τη Δημοτική Κοινότητα βρίσκονται πάντα στο τρίτο και τελευταίο μέρος του ψηφοδελτίου. 

Κανείς δεν περισσεύει για να δώσουμε τη δυναμική που χρειάζεται ένας τόσο σημαντικός θεσμός όπως αυτός της Δημοτικής Κοινότητας.

(δελτίο Τύπου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο