"Παρέλαση" πολιτικών ευρωπαϊκής... κατεύθυνσης το περασμένο Σ/Κ στη Βέροια (φώτο)



"Παρέλαση" πολιτικών ευρωπαϊκής... κατεύθυνσης το περασμένο Σ/Κ στη Βέροια (φώτο)...

"Φορτωμένο" ήταν το πρόγραμμα των επισκέψεων αναγνωρίσιμων πολιτικών προσώπων - εκτός Ημαθίας - στη Βέροια το περασμένο Σαββατοκύριακο, τα οποία πολιτικά πρόσωπα είχαν να κάνουν κυρίως με τις Ευρωεκλογές...

Καλώς ή κακώς, δεδομένης της ταυτόχρονης διεξαγωγής των Αυτοδιοικητικών Εκλογών (στον δεύτερο γύρο τους) με τις Ευρωεκλογές, οι πρώτες σκιάζουν τις δεύτερες, καθώς - όπως είναι φυσικό - οι τοπικές εκλογές έχουν πιο... προσωπικό χαρακτήρα.

Στη Βέροια, λοιπόν, βρέθηκαν:



- Το πρωί του Σαββάτου (3/5) ο Ημαθιώτης γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος και οι τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ Κατερίνα Μέλφου, Ντόρα Τσικαρδάνη, Γιάννη Αμοιρίδης και Δημήτρη Χατζησωκράτης.






- Το μεσημέρι του Σαββάτου (3/5) βρέθηκε στη Βέροια, όπου είχε επαφές και συναντήσεις με φορείς και τοπικά στελέχη της ΝΔ η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ.





- Επίσης το Σάββατο βρέθηκε στη Βέροια ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» Χρήστος Ζώης.





- Την Κυριακή (4/5) βρέθηκε στη Βέροια η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, γνωστή από την επαγγελματική της ενασχόληση ως δημοσιογράφος του MEGA, η οποία μάλιστα παραβρέθηκε και στην εκδήλωση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, στην "Ελιά".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο