Ο Μάκης Βορίδης στη Βέροια - Τι είπε σε συνέντευξη Τύπου



Ο Μάκης Βορίδης στη Βέροια - Τι είπε σε συνέντευξη Τύπου...

Στη Βέροια βρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης το απόγευμα της Πέμπτης (22/5), προκειμένου να παραστεί, ως κεντρικός ομιλητής, σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ημαθίας για τις Ευροεκλογές.

Νωρίτερα, ο κ. Βορίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των Ευρωεκλογών, μετά και τα "εκβιαστικά διλήμματα" του ΣΥΡΙΖΑ, με τα οποία, αντί να συζητούνται Ευρωπαϊκά Θέματα, οδηγήθηκε η αντιπαράθεση επί ζητημάτων εσωτερικής πολιτικής.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως "τον εχθρό", όταν κλήθηκε  να σχολιάσει την υποστήριξη της ΝΔ σε υποψηφίους εκτός ΝΔ. "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εχθρός", ανέφερε χαρακτηριστικά, "για αυτό και υποστηρίξαμε υποψηφίους σε περιοχές όπου οι επιλογές της ΝΔ δεν πέρασαν στον Β' γύρο".

Απαντώντας σε ερώτηση του InVeria.gr για την περίπτωση η Κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και όχι να πάει σε εκλογές, αν καταψηφιστεί στις ευρωεκλογές η ΝΔ, ο κ. Βορίδης απάντησε πως δεν μπορεί να αγνοηθεί το δίλημμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αντιπρόταση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να θεωρηθεί ότι οι πολίτες - σε ενδεχόμενο υπερψήφισής του - προτιμούν αυτή την πρόταση και έτσι να στραφεί η κυβέρνηση προς αυτή.
Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης, η χώρα έχει ξεπεράσει προ πολλού τις συζητήσεις που γίνονταν προ 2ετίας, σχετικά με τους φόβους χρηματοδότησης του κράτους κλπ, και πλέον έχει αρχίσει να υπάρχει θετικό πρόσημο σε πολλούς τομείς. Ωστόσο, ο κ. Βορίδης τόνισε πως δεν θεωρεί απαραίτητη την προσφυγή στις κάλπες σε περίπτωση αποτυχίας της ΝΔ, αλλά σίγουρα θα πρέπει να μελετηθεί το όποιο αποτέλεσμα.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το άλλο εκβιαστικό δίλημμα, αυτό του ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως υπάρχει διαφορά μεταξύ του διλήμματος του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά τιμωρία της Κυβέρνσης και του διλήμματος του ΠΑΣΟΚ που ζητά επιβράβευση των πρωτοβουλιών του, προς την κατεύθυνση της σταθερότητας της χώρας.

Στο πλευρό του κ. Βορίδη ήταν ο Δημήτριος Βαρτζόπουλος,  ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης και ο Παναγιώτης Παλπάνας, προεδρεύων της ΝΟΔΕ Ημαθίας, ενώ παρόντες ήταν διάφορα μέλη της ΝΔ, τόσο από Ημαθία, όσο και από Πιερία και Πέλλα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο