Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης στον Ιατρικό Σύλλογο


Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης στον Ιατρικό Σύλλογο...

Τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Καραπαναγιωτίδης και μέλη του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» στα γραφεία του  συλλόγου στην πλατεία Ωρολογίου.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Πρόδρομος Ισαακίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τον ιατρικό κλάδο και γενικότερα την υγεία..

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης τόνισε ότι  πρέπει να υπάρχει μόνιμη και διαρκής συνεργασία μεταξύ του Δήμου Βέροιας και του Ιατρικού Συλλόγου σε θέματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πολίτη.

Όπως τόνισε ο κ. Καραπαναγιωτίδης, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας δεν είναι απλά ένας «επαγγελματικός σύλλογος», αλλά ένας διαρκής και μόνιμος συνεργάτης και σύμβουλος για μια σειρά κρίσιμα θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Στη βάση αυτή η συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής με τους γιατρούς της Βέροιας πρέπει να έχει, και θα έχει, άλλα χαρακτηριστικά που θα συγκροτούν ένα πλαίσιο συμβουλευτικής και προληπτικής δράσης.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι μετά το σημαντικό έργο της επέκτασης της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Βέροιας,  στην οποία και ο κ. Καραπαναγιωτίδης βοήθησε ως αντιπεριφερειάρχης, πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την στελέχωση των τμημάτων  της  νέας πτέρυγας από ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. 

«Η κοινωνική αποστολή και προσφορά του νοσοκομείου Βέροιας είναι ανεκτίμητη για τους συμπολίτες μας αλλά και τους κατοίκους του νομού και των γειτονικών νομών γι΄αυτό πρέπει να στηρίξουμε το νοσοκομείο της Βέροιας με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να λειτουργούν πλήρως όλα τα τμήματά του» υπογράμμισε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο