Μαρκούλης από Μακροχώρι: «Δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές αμαρτίες»



Μαρκούλης από Μακροχώρι: «Δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές αμαρτίες»...

Με ομιλία στο Μακροχώρι, έδρα του πρώην Δήμου Αποστόλου Παύλου ολοκλήρωσε την Παρασκευή (16-5-14) τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης.

Ο κ. Μαρκούλης περιέγραψε με σαφήνεια την πολιτική της προτεραιότητας στον δημότη που προτίθεται να ακολουθήσει εφόσον εκλεγεί, υποσχόμενος πριν από οτιδήποτε άλλο ένα νοικοκύρεμα του Δήμου και άμεση φροντίδα για βελτίωση της καθημερινότητας μας, τόσο στην πόλη όσο και στις δημοτικές και τοπικές Κοινότητες, ώστε να εκλείψει το πανθομολογούμενο αίσθημα της εγκατάλειψης από την σημερινή δημοτική αρχή και την αντιπεριφέρεια.

Μίλησε για μια  πολιτική όχι αφειδώλευτων υποσχέσεων για έργα ανέφικτα στη σημερινή εποχή, αλλά μια ρεαλιστική πολιτική συνεργασιών με άλλους φορείς του Δήμου, που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα με συναίνεση.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα που τέθηκαν κατά την πρώτη επίσκεψη του στις Κοινότητες του πρώην Δήμου Απ. Παύλου ανέφερε τα εξής:

-Η αγροκτηνοτροφική παραγωγή είναι η βάση της τοπικής μας οικονομίας και για την υποστήριξη της θα δημιουργηθεί ειδικό γραφείο
που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το αντικείμενο, ενώ ο Δήμος θα πρωτοστατεί σε κάθε περίπτωση ενισχύοντας τα αιτήματα του τομέα προς την κεντρική διοίκηση.
-Χρηματοδότηση προγράμματος για την συντήρηση των αγροτικών δρόμων που σήμερα σχεδόν σε όλη την έκταση του Δήμου παραμένουν ασυντήρητοι δυσχεραίνοντας το έργο του αγροτικού κόσμου.
-Για την  μόλυνση της Τάφρου 66 με την δυσοσμία  του καλοκαιριού, που κάνει δύσκολη την ζωή στους παρόχθιους οικισμούς, θα απαιτηθεί από την Περιφέρεια- σε συνεργασία με το νέο αντιπεριφερειάρχη-  η χρηματοδότηση ενός έργου καθαρισμού της Τάφρου, όπως έγινε πριν από 20 περίπου χρόνια και υπήρξε βελτίωση της κατάστασης.
-Το ίδιο και για τον καθαρισμό των κεντρικών αρδευτικών καναλιών.

Ο Αντώνης Μαρκούλης ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας:

«Σας κοιτάζουμε ίσια στα μάτια, γιατί δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές αμαρτίες και σας ζητάμε να μας στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις. Ή θα οδηγήσουμε το καράβι στο λιμάνι της προκοπής ή θα το αφήσουν οι άλλοι, οι ήδη δοκιμασμένοι εκεί που το έχουν ήδη, στην ξέρα». 


Ο Αντώνης Μαρκούλης στο υποκατάστημα του Ι.Κ.Α.


Το Ι.Κ.Α. Βέροιας επισκέφθηκε την Παρασκευή (16-5-12) ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του. Συναντήθηκε με την Διευθύντρια του υποκαταστήματος και ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας του, μετά τις πρόσφατες αλλαγές, με κυριότερο την έλλειψη προσωπικού. Επίσης ο κ. Μαρκούλης συνομίλησε και με τους εργαζόμενους του υποκαταστήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο