Η συντονιστική επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας στηρίζει Ν. Μπέκη



Η συντονιστική επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ. Ημαθίας στηρίζει Ν. Μπέκη...

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές (δημοτικές και περιφερειακές) της 18ης  Μαΐου, παρά τα όσα ψελλίζουν τα «παπαγαλάκια» των μνημονιακών κομμάτων και οι υποψήφιοί τους, είναι πολιτικές και αποτελούν τη σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση, καθώς θα καθορίσουν τις μετέπειτα πολιτικές εξελίξεις. 

Σε αυτές τις κρίσιμες, λοιπόν, στιγμές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αγωνιστούν κόντρα σε κάθε μνημονιακό-κομματικό υποψήφιο που ανήκει και εκτελεί τις μνημονιακές αποφάσεις των κομμάτων που διέλυσαν και διέσυραν τη χώρα. 

Είναι υποχρέωση μας να αγωνιστούμε κόντρα στους υποψηφίους των διεφθαρμένων κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας (Καραπαναγιωτίδης, Σκουμπόπουλος) και ΠΑΣΟΚ (Βοριαζίδης, Μαρκούλης, Παπαγιάννης) καθώς αυτά τα κόμματα κατέστρεψαν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σε αυτή τη μάχη, λοιπόν, συστρατευόμαστε με το συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας. Ανατροπή Τώρα!» και τον επικεφαλής του συνδυασμού ΝΙΚΟ ΜΠΕΚΗ, έναν πραγματικό μαχητή και αγωνιστή.

Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε το Νίκο Μπέκη για δήμαρχο της πόλης μας που τόσο έχει υποφέρει από τις διοικήσεις ανθρώπων που δεν ήταν ικανοί να διαχειριστούν τα θέματα του Δήμου Βέροιας και εφάρμοσαν τα επαχθή μνημονιακά και καλλικρατικά μέτρα, χωρίς ίχνος αντίστασης στα κόμματα και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ασκούν.

Φίλες και φίλοι

Οι εκλογές είναι πολιτικές και πρέπει να εκδιώξουμε με τη ψήφο μας όλους τους μνημονιακούς εκπροσώπους του παλαιού διεφθαρμένου κομματικού συστήματος.

Στηρίζουμε το ΝΙΚΟ ΜΠΕΚΗ και το Συνδυασμό «Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας. Ανατροπή Τώρα!»

Συντονιστική Επιτροπή Ημαθίας
«Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανεξάρτητοι Έλληνες5/5/14, 9:39 π.μ.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν το Νίκο Μπέκη.
    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή παρανοήσεων. Η φωτογραφία που δημοσιεύεται δεν εστάλη μαζί με την ανακοίνωση, αλλά παλαιότερα (περί τα τέλη Σεπτέμβρη) και εικονίζονται σε αυτήν μέλη του Κινήματος κατά την ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη αιρετών, κατά τόπους, οργάνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο