"Γαλάζιες" πρωτιές σε Κ. Μακεδονία και Ημαθία - Ποιοι πάνε στον Β΄ γύρο



"Γαλάζιες" πρωτιές σε Κ. Μακεδονία και Ημαθία - Ποιοι πάνε  στον Β΄ γύρο...

"Γαλάζια" υπόθεση αποδείχθηκε πως θα είναι η μάχη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να σημειώνει σημαντική νίκη στον Α' γύρο των Περιφερειακών Εκλογών και θα "κονταροχτυπηθεί" με τον ομογάλακτό του Γιάννη Ιωαννίδη.

Με 33% περίπου ο συνδυασμός του Απ. Τζιτζικώστα, άφησε πίσω τον Γιάννη Ιωαννίδη που ακολουθεί με 19.50% περίπου. Ακολουθούν ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ με 11% περίπου, του Μάρκου Μπόλαρη με 9,50% περίπου, η Ελληνική Αυγή με 8,5 % περίπου, η Λαϊκή Συσπείρωση με 7,5% περίπου, οι"Πολίτες Μπροστά" με 6% περίπου, οι Οικολόγοι Πράσινοι με ποσοστό λίγο πάνω από 3% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ποσοστό λίγο κάτω από 3%.

Κ. Καραπαναγιωτίδης - Κ. Βοργιαζίδης

Στον Δήμο Βέροιας, ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου, ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τον ίδιο και τον συνδυασμό του. Ο δεύτερος του Α' γύρου Κώστας Βοργιαζίδης προέρχεται από την κεντροαριστερά, όπως και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του συνδυασμών που δεν κατάφεραν να μπουν στη μάχη της Β' Κυριακής.

Ν. Κουτσογιάννης - Τ. Καραμπατζός

Στο Δήμο Νάουσας, ο Νίκος Κουτσογιάννης έκανε την ανατροπή, παίρνοντας "κεφάλι" έναντι του Τάσου Καραμπατζού, ωστόσο οι αριστερές δυνάμεις της Νάουσας ίσως του δημιουργήσουν προβλήματα στην διεκδίκηση της Δημαρχίας στον Β' γύρο.

Π. Γκυρίνης - Φ. Δημητριάδης

Στο Δήμο Αλεξάνδρειας, ο Παναγιώτης Γκυρίνης απέκτησε απόσταση ασφαλείας από τον Φώτη Δημητριάδη και το τελικό αποτέλεσμα θα το καθορίσουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, που υποστηρίζουν τους Γιώργο Σπυρίδη και Χρήστο Αλευρά αντίστοιχα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο