Γ. Τροχόπουλος: Για ποιο λόγο είναι αναγκαστική επιλογή για το Δ. Βέροιας η Δύναμη Πολιτών;




Γ. Τροχόπουλος: Για ποιο λόγο είναι αναγκαστική επιλογή για το Δ. Βέροιας η Δύναμη Πολιτών;

Πολλά ευτράπελα ακούγονται, που αφορούν την ψηφοφορία της Κυριακής της 25ης Μαΐου για την ανάδειξη δημάρχου για την πόλη της Βέροιας. Πού θα βρει ψηφοφόρους ο ένας, πού θα βρει ψηφοφόρους ο άλλος, τι γραμμή θα δώσει στους ψηφοφόρους του ο κάθε ένας συνδυασμός που δεν κατέστη δυνατόν να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών της 25ης Μαΐου. Πιστεύω ακράδαντα, ότι για να έχει καθαρή εικόνα περί των πεπραγμένων ο πολίτης και να ψηφίσει κατά συνείδηση, πρέπει να έχει καλή πληροφόρηση.

Θα ήθελα εδώ, όμως, να καταθέσω την καθαρά προσωπική μου άποψη, για ορισμένα γεγονότα, τα οποία αφορούν άμεσα την πληροφόρηση του πολίτη της Βέροιας, ώστε να ψηφίσει με καθαρό μυαλό και για να αποδείξω για ποιο λόγο είναι αναγκαστική επιλογή στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, η «Δύναμη Πολιτών» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

α. Πρόσφατα είχαμε την εκδίκαση μιας υπόθεσης για ένα έργο του Δήμου που εκκρεμούσε κάμποσο χρονικό διάστημα και αφορούσε αποκλειστικά την απερχόμενη δημοτική αρχή. Η απόφαση του δικαστηρίου απαξιώνει καίρια τη σημερινή δημοτική ομάδα της συμπολίτευσης και κατά συνέπεια και την παράταξη «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη γιατί φυσικά, όπως όλοι ξέρουμε, αποτελεί τη συνέχεια της.  Με τι πρόσωπο, διερωτώμαι άραγε, μετά από αυτό το γεγονός, ζητάνε την ψήφο του λαού και θέλουν πάλι να κάνουν κουμάντο στο δήμο; Φαίνεται πως η παράταξη αυτή είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τι άλλο να πω;

β. Είμαι της άποψης, ότι πρέπει να γίνει παραλαβή της γέφυρας Κούσιου «υπό επιφύλαξη» από το νέο Δήμαρχο, ούτως ώστε να πάει ο φάκελος στον εισαγγελέα και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Πολιτική κάνουμε, δεν παίζουμε. 

γ. Η περίφημη ανάπλαση της πόλης έγινε με πολύ πρόχειρο τρόπο, προκαλεί ασφυξία στην πόλη, δυσφορία στους πολίτες και δημιούργησε χίλια δύο προβλήματα. Όλη η πόλη έγινε άνω κάτω με αυτήν την  υπόθεση και δυστυχώς, οι μόνοι που δεν ενοχλούνται είναι αυτοί οι κύριοι της παράταξης Βοργιαζίδη, αφού είναι έργο δικό τους, φυσικά. Θα ψηφίσουμε αυτούς δηλαδή, για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να γίνει παρέμβαση στο έργο επί τα βελτίω; Αν είναι δυνατόν!!! 

Έχουμε ευθύνη απέναντι στον πολίτη και πρέπει ο πολίτης να είναι ενημερωμένος για να μπορεί να ψηφίσει κατά συνείδηση. Φυσικά, αυτός είναι ο σκοπός αυτού του σημειώματος και νομίζω από τα προαναφερθέντα αποδεικνύεται περίτρανα, ότι αναγκαστική επιλογή του δημότη την Κυριακή που μας έρχεται, είναι ο συνδυασμός «Δύναμη Πολιτών» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Γ. Ξ. Τροχόπουλος
Φαρμακοποιός

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ας δούμε το μέλλον:
    Ερώτηση που πρέπει να τεθεί άμεσα και στους δύο υποψηφίους που αφορά τις χιλιάδες ευρώ που δαπανώνται για ενοίκια.

    "Υπάρχει έτοιμος χώρος και εγκαταστάσεις και κτίρια που αν δεν αξιοποιηθούν θα ριμάξουν. Είναι η έκταση των στρατοπέδων του Β Σώματος Στρατού. Προτίθενται να προβούν σε διεκδίκηση του χώρου από το ΥΕΑ ώστε εκεί να εγκατασταθούν όλες οι Υπηρεσίες;"

    Εαν γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα χρειαστεί να δαπανηθούν χρήματα για κατασκευή άλλου Διοικητηρίου, θα γίνει μόνο συντήρηση υπαρχουσών εγκαταστάσεων και η μετακόμιση των Υπηρεσιών θα γίνει άμεσα. Λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο