Παρουσίαση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Βέροιας Ελισάβετ Σαββίδου



Παρουσίαση της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Βέροιας Ελισάβετ Σαββίδου...

Βιογραφικό - Δήλωση υποψηφιότητας: Ονομάζομαι Ελισάβετ Σαββίδου του Αλεξάνδρου και γεννήθηκα τον Απρίλιο του έτους 1981 στη Βέροια του Νομού Ημαθίας. Είμαι κόρη του Αλέξανδρου Σαββίδη και της Μαρίας Σαββίδου το γένος Λάζαρου Αναστασιάδη.

Φοίτησα στο Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησα κατά το ακαδημαϊκό έτος 2004 – 2005. Ασκώ το επάγγελμα της Δικηγόρου από το έτος 2007 με κύρια ενασχόληση στον Τομέα του Εργατικού Δικαίου. 

Από τον Οκτώβριο του έτους 2004, μαζί με την πρακτική μου άσκηση ως ασκούμενη δικηγόρος, συνεργάστηκα αρχικά ως συντάκτρια και στη συνέχεια ως αρχισυντάκτρια στις εβδομαδιαίες εφημερίδες του Νομού Ημαθίας «ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» & «αγροτικοί ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» για οκτώ έτη.
Από το έτος 2006 είμαι μέλος του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ημαθίας ΖΩ.Η.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2009 – 2010 δίδαξα για τρία έτη το μάθημα «Στοιχεία Διοικητικού Δικαίου» (Τομέας Γενικού Διοικητικού Δικαίου) σε τμήματα των πρωτοετών Δοκίμων Αστυφυλάκων της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας. Γνωρίζω την γερμανική και την αγγλική γλώσσα.
Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Μπαλτζή του Αναστασίου από το έτος 2013 και έχουμε ένα παιδί.

Η πρώτη μου αυτή ενασχόληση με τα κοινά συνδέεται με την επιθυμία μου για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας και των συμπολιτών μας, επιθυμία η οποία καθίσταται ανάγκη για εμένα να εργαστώ προκειμένου η πόλη μας να αποκτήσει όλα όσα της αναλογούν, όλα όσα δικαιούται. Για όλα τα παραπάνω, εμπιστεύομαι και ενστερνίζομαι τις ιδέες και τις αξίες του Αντώνη Μαρκούλη, επικεφαλής του συνδυασμού μας, Προτεραιότητα στον Δημότη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο