Ευχαριστήριο του Λεωνίδα Ακριβόπουλου (συνδυασμός "Δράση με Γνώση")



Ευχαριστήριο του Λεωνίδα Ακριβόπουλου (συνδυασμός "Δράση με Γνώση"): Μπορεί να μοιάζει κοινότυπη μια ευχαριστήρια δήλωση υποψηφίου δημ. συμβούλου αλλά σας καλώ να την εκλάβετε ως απόλυτα ειλικρινή. Όχι μόνο την παρούσα δική μου δήλωση αλλά και κάθε άλλου υποψηφίου. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για κάθε υποψήφιο και ακόμα περισσότερο για πρωτοεμφανιζόμενο, να συνειδητοποιεί το μέγεθος της αποδοχής που έτυχε. 

Αν μάλιστα γνωρίζει ότι η αποδοχή αυτή εδράζεται στην εκτίμηση της προσωπικότητας και των ικανοτήτων του, πέρα από τη μεγάλη χαρά νιώθει συνάμα το βάρος της ευθύνης του. 

Ευχαριστώ όλες και όλους όσους επέλεξαν τον συνδυασμό «δράση με γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη αλλά και εμένα προσωπικά. Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω όλους στους συνυποψήφιους μου με τους οποίους συμπορευτήκαμε με πνεύμα πολιτικού πολιτισμού κατά την προεκλογική περίοδο.

 Ο αγώνας μας δεν ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή όταν με την ψήφο σας θα κρίνετε το τελικό νικητή, αλλά στην ουσία ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου οπότε με το καλό αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή.

Εύχομαι «δράση με γνώση» σε όλους και όλες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο