Δηλώσεις Καλαϊτζίδη για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών



Δηλώσεις Καλαϊτζίδη για το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών...

Στο κέντρο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 19 Μαΐου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους. 

Ο κ. Καλαϊτζίδης, αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την προβολή των θέσεων  του συνδυασμού του, κατά την προεκλογική περίοδο, προέβη στην εξής  δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά τους όλους τους Ημαθιώτες και όλους  τους υποψήφιους περιφερειακούς μου συμβούλους. Δουλέψαμε ομαδικά  την προεκλογική περίοδο και η επιτυχία μας οφείλεται στην ενότητα που επιδείξαμε. Σεβαστήκαμε όλους τους αντίπαλους συνδυασμούς χωρίς κτυπήματα κάτω από τη μέση, κάνοντας έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα. Σήμερα κερδίσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο. Ο πόλεμος θα κερδηθεί με τις μάχες που θα δώσουμε  τα επόμενα πέντε χρόνια, για το καλό του τόπου μας  και  των Ημαθιωτών.  Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν θα ξεχωρίσουμε κανέναν από αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη  για να προσφέρουμε στην Ημαθία και τον Ημαθιώτη αυτά που τους αξίζουν. Καλούμε τους συμπολίτες μας την επόμενη Κυριακή 25 Μαΐου, να δώσουν με την ψήφο τους εντολή ενότητας και ομόνοιας στην «Αλληλεγγύη» και τον Απόστολο Τζιτζικώστα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο