Ανακοίνωση των “Ενεργών Πολιτών” για τον αποκλεισμό Σκουμπόπουλου



Ανακοίνωση των “Ενεργών Πολιτών” για τον αποκλεισμό Σκουμπόπουλου... 

Οι Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας - Ανατροπή Τώρα εκφράζουμε τη λύπη μας για τον αποκλεισμό του συνδυασμού του κ. Σκουμπόπουλου απ’ τις μεθαυριανές εκλογές εξαιτίας λεπτομερειών στη συγκρότησή του.

Χωρίς να μπούμε στη λογική των συνωμοσιολογιών, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτός που θα έπρεπε να δώσει τη λύση με την τελική, μπροστά στις κάλπες, πολιτική «ετυμηγορία» ήταν οι δημότες και οι δημότισσες της Βέροιας και των γύρω περιοχών.

Συνάντηση του Νίκου Μπέκη με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας – Καμπανίας και Ναούσης Παντελεήμονα 


Ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε αντιπροσωπία των ‘’Ενεργών Πολιτών’’ με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας – Καμπανίας και Ναούσης Παντελεήμονα σήμερα το πρωί , Παρασκευή 16/5/2014.

Θίχτηκαν θέματα σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας σε καιρούς πολύ δύσκολους για τους ανθρώπους του Νομού και η δυνατότητα συνεργασίας με τις δομές και την πολιτική της κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου, όπως επίσης και ζητήματα ανάδειξης και αναβάθμισης των πολλών εκκλησιών της πόλης και ιδιαίτερα του Βήματος του Αποστόλου Παύλου που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος προσκυνητών από την Ελλάδα, την Ευρώπη και όχι μόνο.

Η συνάντηση έκλεισε με την επισήμανση ότι θα υπάρχει μια διαρκής και στενή συνεργασία του Δήμου και της Μητρόπολης σε όλα τα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο