Λ. Ακριβόπουλος προς Υπ. Δημ. Συμβούλους: Να διαφυλάξουμε την καθαριότητα και ευταξία της πόλης



Λ. Ακριβόπουλος προς Υπ. Δημ. Συμβούλους: Να διαφυλάξουμε την καθαριότητα και ευταξία της πόλης...

Θυμάμαι την ρήση πρώην αντιδημάρχου του Δήμου μας κατά την προεκλογική περίοδο των Βουλευτικών Εκλογών του 2012. Το ύφος του αυστηρό αλλά και παρακλητικό. «Παρακαλώ μην κάνετε την Βέροια έναν απέραντο σκουπιδότοπο». 

Η αγωνία του αυτή είναι και αγωνία πολλών άλλων σήμερα, που βλέπουν με το πέρας των ημερών να επιβαρύνεται η πόλη και να μετατρέπεται σε έναν απέραντο υποδοχέα διαφημιστικών φυλλαδίων.

Ως νέος στην τοπική πολιτική σκηνή και σχετικά άγνωστος στο ευρύ κοινό, δέχτηκα τις συμβουλές, από ανθρώπους γνώστες της προεκλογικής πραγματικότητας, να τυπώσω και να διανείμω διαφημιστικό υλικό της υποψηφιότητας μου. Απόλυτα λογικό αν σκεφτεί  κανείς ότι το παρόν άρθρο θα διαβάσουν το πολύ 500-1000 άνθρωποι ενώ το τυχόν διαφημιστικό υλικό θα πάει σε όλες τις πολυκατοικίες της πόλης και σε κάθε σπίτι και οικογένεια.

Παρόλαυτά θεωρώ πως είναι τουλάχιστον λυπηρό, άνθρωποι που ακόμη δεν έχουμε καταγράψει πράξεις προσφοράς προς την πόλη μας και υποσχόμαστε να πράξουμε αυτό μετεκλογικά, να καταγράφουμε ως πρώτη πολιτική πράξη μας την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και την δημιουργία μια χαώδους αλλά συνάμα και κωμικής κατάστασης. 

Επειδή λοιπόν έχω καταλήξει στο τι τελικώς θα κάνω, καλώ κάθε υποψήφιο Δημ. Σύμβουλο της πόλης να προσυπογράψει την παρούσα και να συστρατευθεί σε αγώνα για την διατήρηση της ευταξίας της πόλης, προσφέροντας συνάμα ένα ενδεικτικό ποσό που αντιστοιχεί στην δαπάνη διανομής φυλλαδίων προς ένα φορέα κοινωνικής πολιτικής της περιοχής μας.

Εύκολα κάποιος θα πει ότι ποιώ την ανάγκη φιλοτιμία, αλλά είναι αλήθεια ότι αυτό το είδος αυτοδιαφήμισης ουδόλως με εκφράζει. Υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι να διαφημίσει κανείς το εαυτό του (π.χ. μέσω του διαδικτύου) και πάντα με σεμνότητα και διακριτικότητα.  

Λεωνίδας Ακριβόπουλος, 
Υπ. Δημ. Σύμβουλος με τον συνδυασμό
 του Κώστα Βοργιαζίδη « δράση με γνώση»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο