Α. Μαρκούλης: Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για μια ακηδεμόνευτη αυτοδιοικητική πολιτική



Α. Μαρκούλης: Ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για μια ακηδεμόνευτη αυτοδιοικητική πολιτική...

“Δεν ζητάμε ψήφο ελεημοσύνης, όπως κάποιοι άλλοι ζητούν να τους ελεήσετε για τα ανύπαρκτα έργα τους. Εμείς ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης για να εφαρμόσουμε μια ακηδεμόνευτη από συμφέροντα και κόμματα αυτοδιοικητική πολιτική που θα έχει στο επίκεντρο της τον δημότη και βασικό πολιτικό χαρακτηριστικό την αντίθεση στις αντιλαϊκές πολιτικές».

Αυτό τόνισε το βράδυ της Τρίτης (13-5-14) στην ομιλία του στη Βεργίνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης, επισημαίνοντας ότι ο τόπος μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και σε λίγες μέρες καλούμαστε να επιλέξουμε σε ποιούς θα ανοίξουμε την πόρτα της διοίκησης του Δήμου και σε ποιούς θα την κλείσουμε.

Δεν θα ήταν επιλογή λαού σοφού είπε ο κ. Μαρκούλης η εκ νέου επιλογή ανθρώπων  που δοκιμάσθηκαν και μία και δύο και τρεις 4ετίες και βρέθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ανθρώπων που διοίκησαν ως τοπικοί απολογητές μνημονιακών πολιτικών, ακυρώνοντας την αυτοτέλεια της Αυτοδιοίκησης και υποτάσσοντας την στις κομματικές ντιρεκτίβες και υπαγορεύσεις και στα κελεύσματα των Φούχτελ.

Υποσχέθηκε ορθολογιστική διοίκηση του Δήμου με προτεραιότητα στην βελτίωση της καθημερινότητας, ανήγγειλε την δημιουργία Γραφείου για την ενίσχυση του θρησκευτικού και αρχαιολογικού τουρισμού και την διεθνή προβολή των θησαυρών της Βεργίνας. 

Επίσης υποσχέθηκε παρεμβάσεις σχετικά μικρού κόστους για ζητήματα ύδρευσης και μέριμνα για την ασφαλτόστρωση μικρού τμήματος του δρόμου Παλατιτσίων - Συκιάς και διαβεβαίωσε ότι ένα από τα πρώτα έργα που θα ασκήσει κάθε πίεση, προς κάθε κατεύθυνση, για την πραγματοποίηση του, είναι η νέα χάραξη του δρόμου Βέροιας - Βεργίνας. Έργο πνοής για την περιοχή, που πολλές φορές μνημονεύθηκε από τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη, αλλά τίποτε δεν έπραξε για να υλοποιηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο