Ο Λ. Λαζάρου και η Μ. Μουμτζίδου - Παπαδοπούλου στη "Δύναμη Πολιτών"



Ο Λ. Λαζάρου και η Μ. Μουμτζίδου - Παπαδοπούλου στη "Δύναμη Πολιτών"...

Τον Λάζαρο Λαζάρου και την Μαρία Μουμτζίδου - Παπαδοπούλου ανακοίνωσε ως υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Βέροιας ο συνδυασμός "Δύναμη Πολιτών", του Κώστα Καραπαναγιωτίδη. 

Οι δηλώσεις υποψηφιότητάς τους είναι οι εξής:

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ «ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΝΙΑΤΑ»


Τιμώ την πόλη μας. Την πόλη που μας γέννησε, μας μεγάλωσε, μας ανέδειξε. Ως παιδιά της Βέροιας, είμαστε αντιμέτωποι με την εξής πρόκληση… Να μείνει η Βέροια εκεί που βρίσκεται ή να σηκωθεί στα πόδια της και να κάνει βήματα εμπρός; 
Όχι στην «μιας πεντάρας νιάτα» κατάσταση με τα μορφωμένα – σπουδαγμένα παιδιά της Βέροιας,  να ψάχνουν άνεργα απαντήσεις από τους πολιτικούς. Πάμε όλοι μαζί σε μια Βέροια, σε ένα δήμο. Ένα δήμο, που να έχει τη δυνατότητα και απαντήσεις να δώσει και προκοπή να φέρει. 

Η Μαρία Μουμτζίδου - Παπαδοπούλου στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Αποφάσισα να συστρατευθώ στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, έχοντας σκοπό και κύριο μέλημα να αγωνισθώ για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μου. 
Όπως κάθε νέος άνθρωπος αγωνιώ για το αύριο του δήμου Βέροιας και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και απαλλαγμένοι από «φοβικές νοοτροπίες» μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του προς το καλύτερο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο