Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας Γ. Σοφιανίδη από τον Θ. Καρτσιώτη


Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας Γ. Σοφιανίδη από τον Θ. Καρτσιώτη...

Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Γ. Σοφιανίδη (με τον συνδυασμό ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ) έστειλε ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρτσιώτης, με τον οποίο ο κ. Σοφιανίδης συνεργάστηκε για 3 χρόνια, ως εκπρόσωπος των καθηγητών της Κεντρικής Μακεδονίας στο Ανώτατο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Η Επιστολή:

Αγαπητέ  Γιώργο,

Με ιδιαίτερη χαρά έμαθα ότι είσαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με γνώση» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.

Είναι πολύ σημαντικό εκπαιδευτικοί, όπως εσύ, που υπηρέτησαν με συνέπεια και επιτυχία την εκπαίδευση και τους μαθητές να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί σου και να διαπιστώσω από τη συμμετοχή σου στο Ανώτερο Περιφερειακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, την αμεροληψία και την ικανότητά σου να διοικείς και να παίρνεις αποφάσεις.

Το ήθος, η προσωπικότητά και οι αγώνες σου που για τόσες δεκαετίες κόσμησαν την εκπαίδευση, είμαι σίγουρος ότι  θα αναδειχθούν και στην Τοπική αυτοδιοίκηση.

Σου εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

Θόδωρος Καρτσιώτης

Δρ. Μαθηματικός - Πληροφορικός - 
Πρώην Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Κεν. Μακεδονίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο