Το βαρύ... πυροβολικό του Παπαγιάννη!




Το βαρύ... πυροβολικό του Παπαγιάννη!

Ο γιατρός Αντώνης Λιόλιος, ο περιβαλλοντολόγος Αντώνης Φαναριώτης, η φωτογράφος Σοφία Ελευθεριάδου, η νηπιαγωγός Αρετή Θεοδωρίδου, ο αξιωματικός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Ταράσιος Παπαδόπουλος, ο νομικός Νίκος Γκαϊτατζής, ο δημοσιογράφος Βασίλης Τσαπαλιάνας (γνωστός στο ευρύτερο κοινό ως Βασίλης Σειρηνιώτης), αλλά και ο Επαμεινώνδας Χειμώνας, που ανήκει στο πολιτικό προσωπικό του Στρατού, είναι μερικά από τα "δυνατά" ονόματα του συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια".

Μία σύντομη σκιαγράφηση του καθενός:
  • Ο Αντώνης Λιόλιος, πέρα από την ιατρική του καριέρα, κάνει και τηλεοπτική, μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ "Ραντεβού με τον γιατρό σας".
  • Ο Αντώνης Φαναριώτης, ασχολείται χρόνια και με πάθος με το Περιβάλλον και την προστασία του. Αρθρογραφεί και προσπαθεί να αφυπνίσει τους πολίτες για την πολύτιμη κληρονομία μας, ενώ έχει πλούσια εθελοντική δράση. Είναι δε υποψήφιος διδάκτωρ. 
  • Η Σοφία Ελευθεριάδου, έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο πετυχημένες επαγγελματίες φωτογράφους της Βέροιας.
  • Η Αρετή Θεοδωρίδου έχει πλούσια προσφορά σε εθελοντικές και άλλες δράσεις, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά.
  • Ο Ταράσιος Παπαδόπουλος, ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., αν και σε αποστρατεία, δεν σταμάτησε τον πόθο για μάθηση και προσφορά, φτάνοντας μάλιστα να είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής.
  • Ο Νίκος Γκαϊτατζής, κοσμογυρισμένος όσοι λίγοι, είναι ο άνθρωπος που συνδυάζει την υψηλή μόρφωση με την απλότητα ενός χωρικού, γεγονός που τον καθιστά, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα συμπαθή άνθρωπο.
  • Ο Βασίλης Τσαπαλιάνας είναι άνθρωπος που δεν φοβάται την δουλειά, τολμά και χρόνια η φωνή του συνοδεύει τα παραδοσιακά τραγούδια στα ερτζιανά κύματα.
  • Ο Νώντας Χείμωνας, αν και όχι δημοσιογράφος, είναι από τα λίγα άτομα που έχουν παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας των τελευταίων ετών. Και απλά τα παρακολυθεί, αλλά - σαν πρακτικογράφος - καταγράφει το καθετί! Αν κάποτε χαθούν τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μόνο ο Νώντας μπορεί να τα αντικαταστήσει, από το προσωπικό του αρχείο...
Να, λοιπόν, που δεν είναι πάντα ο επικεφαλής που καθορίζει την ποιότητα, φερεγγυότητα, σοβαρότητα ή ό,τι άλλο ενός συνδυασμού, αλλά οι συμμετέχοντες υποψήφιοι!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ταράσιος Παπαδόπουλος29/3/14, 3:13 μ.μ.

    Όλα τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια", ως υποψήφιοι τοπικοί ή δημοτικοί σύμβουλοι, ανεξαρτήτως της αναγνωρισιμότητάς τους είναι -κατά τη γνώμη μου- αξιόλογα και ικανά άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο