Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Α. Μαρκούλης



Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Α. Μαρκούλης...

Την παρουσίαση του συνδυασμού του και μεγάλου μέρους των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του θα κάνει την Παρασκευή 21/3 ο υποψήφιος δημαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Αυτό ανακοίνωσε ο κ. Μαρκούλης σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη το μεσημέρι. "Κάποιοι επένδυσαν στην απουσία μας. Εμείς θα είμαστε παρόντες. Το δέντρο δεν φύτρωσε στην Αθήνα αλλά στην Βέροια. Έχει βαθιές ρίζες, έχει την κοινωνία μαζί του. Θα είμαστε παρόντες και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών" σημείωσε ο κ. Μαρκούλης και πρόσθεσε: "Η πολιτική τοποθέτεση πρέπει να κριθεί κι όχι το ποιος είναι με ποιον. Στις 26 Μαϊου θα είμαστε η νέα δημοτική αρχή".

Ο κ. Μαρκούλης σημείωσε ακόμη ότι ήθελε να κάνει την συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο. "Η σημερινή συνέντευξη έρχεται μετά από δυο μήνες, από την πρώτη ανακοίνωσή μας για την πρόθεση καθόδου στις εκλογές. Πρόθεσή μας ήταν να κάνουμε την συνέντευξη στο δημαρχείο, που είναι το σπίτι του λαού. Συνάντησα αδικαιολόγητη άρνηση παραχώρησης του χώρου από την δημοτική αρχή. Ενώ η αρχική διαβεβαίωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν θετική, η έγγραφη απάντηση ήταν αρνητική επειδή παραχωρείται μόνο σε Νομικά Πρόσωπα με κοινοφελή σκοπό. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση ενός υποψηφίου δημάρχου μη κοινοφελή. Η παρούσα πεπαλαιωμένη δημοτική αρχή έτσι αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Είναι καθεστωτική αντίληψη του ηγέτη αλλά και των γύρω του".

Σχολιάζοντας την καθυστέρηση στο ξεκαθάρισμα της θέσης του σχετικά με το αν θα είναι υποψήφιος σημείωσε ότι οφείλεται στις επαφές για την δημιουργία ενός διευρυμένου συνδυασμού (σ.σ. με τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ) οι οποίες δεν καρποφόρησαν.

Σχολιάζοντας τις άλλες υποψηφιότητες, ο κ. Μαρκούλης είπε ότι "ο κ. Καραπαναγιωτίδης υποκρίνεται, παίζει τον ανεξάρτητο ενώ ήταν για χρόνια υποψήφιος με το χρίσμα της ΝΔ. Συνδέεται με τις αντιλαϊκές πολιτικές γιατί δεν αντέδρασε ποτέ. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει καμιά ΄συμμετοχή στα κοινά και το θέμα ανεξάρτητος πρέπει να το αποδείξει. Ο κ. Βοργιαζίδης θεωρεί ότι είναι κάτι ξεκομένο από την Δημοτική Αρχή. Θεώρησε πετυχημένη την διοίκηση Ουσουλτζόγλου και εντάχθηκε σε αυτήν. Η υποψηφιότητα Μπέκη ήταν σύγκρουση προσώπων. Η νοοτροπία ΣΥΡΙΖΑ ήταν πεπαλαιωμένη ενώ θα έπρεπε να δείξει ότι είναι προοδευτικός χώρος".

Σε ερώτηση για το πρόγραμμά του απάντησε: "Το πρόγραμμα δεν θα το αποφασίσουμε εμείς αλλά ο λαός. Θα κάνουμε ανοιχτές διαδικασίες για να διαμορφωθεί το πρόγραμμα".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο