Ξεκίνησε η δίκη για τον δρόμο Σέλι - Α. Σέλι και τις ψευδείς βεβαιώσεις του Δ. Βέροιας



Ξεκίνησε η δίκη για τον δρόμο Σέλι - Α. Σέλι και τις ψευδείς βεβαιώσεις του Δήμου Βέροιας

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου θα συνεχιστεί στο Τριμελές Εφετείο της Θεσσαλονίκης η δίκη πρώην αντιδημάρχου Βέροιας, τεσσάρων εργαζομένων του δήμου και του εργολάβου για τον δρόμο Σέλι-Άνω Σέλι. Η εκδίκαση ξεκίνησε στις 10 το πρωί της Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014, ωστόσο μέχρι τις 3 το μεσημέρι είχε εξεταστεί μόνο η πρώτη μάρτυρας της πολιτικής αγωγής, η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ενώ ο δεύτερος μάρτυρας δεν ολοκλήρωσε την κατάθεσή του. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η δίκη πιθανότατα να μην ολοκληρωθεί ούτε την Τετάρτη και να χρειαστεί και τρίτη μέρα εκδίκασης.

Να υπενθυμιστεί ότι σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι δημοτικοί υπάλληλοι κατηγορούνται ότι χορηγούσαν ψευδείς βεβαιώσεις πως το έργο δήθεν εξελίσσεται κανονικά, με αποτέλεσμα να εκταμιευτούν και να δοθούν στον εργολάβο περίπου 460.000 ευρώ για εργασίες που ουδέποτε έγιναν. Όπως προέκυψε από την ανάκριση, οι υπάλληλοι ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν πιέσεις από την τότε διοίκηση του δήμου προκειμένου να υπογράψουν, διότι «υπήρχε κίνδυνος απώλειας των κονδυλίων».

Πηγή: laos-epea.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο