Ξεδίπλωσε απόψεις και... δυναμισμό η Συρμούλα Τζήμα - Τόπη



Ξεδίπλωσε απόψεις και... δυναμισμό η Συρμούλα Τζήμα - Τόπη... 

Με μεγάλη αποφασιστικότητα, ευχέρεια και ευστοχία ανταποκρίθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού της Ημαθίας η Συρμούλα  Τζήμα - Τόπη, υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας με το συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών", του Κώστα Καραπαναγιωτίδη. 

Η Συρμούλα ανέπτυξε με σαφήνεια, ρεαλισμό και επιχειρήματα τις επιδιώξεις και τους στόχους των νέων ανθρώπων για την πόλη μας. Είναι πολύ αισιόδοξο να μαθαίνουμε ότι δραστήριοι άνθρωποι του τόπου μας με κατάρτιση, εμπεριστατωμένο λόγο αλλά και άμεσα εφαρμόσιμες ιδέες αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα θέματα του τοπικού συμβουλίου. 

Η Συρμούλα Τζήμα -Τόπη, είναι εκπαιδευτικός Νομικών και Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό στις Ποινικές και Εγκληματολογικές Επιστήμες, δικηγόρος και υποψήφια διδάκτωρ Νομικής ΑΠΘ. Έχει διανύσει επιτυχημένη διαδρομή σε διοικητικές δομές όπως το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Η πορεία της συνοδεύεται από πλούσια εθελοντική προσφορά και κοινωνική δράση σε σωματεία και φορείς της πόλης μας. Πατέρας της ο συγγραφέας και ζωγράφος Αστέριος Τζίμας. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Τόπη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο στην πόλη της Βέροιας και έχουν δύο γιους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο