Η τοποθέτηση του Κώστα Καλαϊτζίδη στη συνέντευξη Τύπου της Βέροιας



Η τοποθέτηση του Κώστα Καλαϊτζίδη στη συνέντευξη Τύπου της Βέροιας...

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης κατά την τοποθέτησή του ανέφερε: 

«Η Ημαθία υποδέχεται σήμερα τον σημερινό και αυριανό Περιφερειάρχη μας τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Μαζί δώσαμε έναν  κοινό αγώνα και πετύχαμε να κρατήσουμε την Περιφέρειά μας όρθια. Διεκδικώ να είμαι ο επόμενος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τον συνδυασμό της ‘’Αλληλεγγύης’’. Οι πολίτες της Ημαθίας  γνωρίζουν καλά ποια είναι η αφετηρία μου στον εκλογικό στίβο αλλά και η επαγγελματική μου δραστηριότητα. 

Είμαστε με την οικογένειά μου άνθρωποι του μόχθου. Η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουμε για την επιτυχία αλλά και η μόνη λύση να βγούμε από τα αδιέξοδα ως λαός και ως χώρα.

Ομαδική προτεραιότητά όλων των συνεργατών και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων είναι να σταθούμε Αλληλέγγυοι με το μέσο Μακεδόνα που η κρίση τον έκανε άνεργο, τον μετέτρεψε από νοικοκύρη σε οφειλέτη, του τσάκισε την ψυχολογία και την αισιοδοξία να δημιουργεί. 

Μπορούμε και ήδη το αποδείξαμε ότι έχουμε τις προτάσεις ώστε η Κεντρική Μακεδονία να είναι η ατμομηχανή που θα χαρίσει ελπίδα σε όλους τους Έλληνες, της προκοπής και της δράσης. 

Αυτά μας έσμιξαν με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ούτε εγωισμοί, ούτε κενές φιλοδοξίες, ούτε κάποια απληστία της καρέκλας. Φιλότιμα, ανθρώπινα και πάνω απ´ όλα με την Αξιοπρέπεια που χρωστάμε στους πολίτες της  Ημαθίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο