Ισοπαλία αλλά καλό θέαμα στον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


Ισοπαλία αλλά καλό θέαμα στον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ...

Χορταστικό παιχνίδι στην Βέροια, το απόγευμα της Κυριακής (5/1/2014) με ανατροπή του σκορ αρχικά για τον Πλατανιά, όμως ο Μπάρμπας με το παρθενικό του τέρμα πέτυχε το τελικό 2-2. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν φανερό πως θα παρακολουθούσαμε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν με πολύ όρεξη στον αγωνιστικό χώρο κάτι που φάνηκε και στις λίγες αλλά καλές ευκαιρίες.

Η Βέροια προηγήθηκε στο σκορ με τον Μπεν, ο Πλατανιάς έκανε την ανατροπή, προσωρινά, με τους Κατάι και Τόρες, όμως ο Μπάρμπας με το πρώτο του γκολ έφερε το ματς στα ίσα.

Η ανασκόπηση του αγώνα

Οι δυο ομάδες μπήκαν με αρκετή όρεξη στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δούμε όμορφη μπάλα, ευκαιρίες και φυσικά γκολ. Μόλις στο 4' ο Αγκιλέρα βρήκε τον Τόρες μέσα στη μεγάλη περιοχή και δεξιά όμως το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ.

Μπορεί ο Πλατανιάς να πίεζε στα πρώτα λεπτά, η Βέροια ωστόσο άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Μπεν. Ο Καλτσάς έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε τα σώματα και ο Αφρικανός άσος με πλασέ έκανε το 1-0.

Τρελός ρυθμός

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου συνέχισε να πιέζει, αν και η Βέροια έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα, με τον Μπέλιτς να απειλεί τον Καντιμοίρη στο 30' και τον Τετέ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι ένα λεπτό αργότερα!

Στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κατάι με μία από τις γνωστές ατομικές του ενέργειες έφτασε κοντά στην αντίπαλη εστία και με δυνατό σουτ έγραψε στο 1-1.

Μίλησε ο Τόρες
Το δεύτερο μέρος δεν είχε την ποιότητα του πρώτου, αλλά κάποιες φάσεις τις είδαμε. Ο Καλτσάς στο 59' βρέθηκε σε καλή θέση και δοκίμασε το πόδι του, όμως ο εκπληκτικός Γεωργαλλίδης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε τον κίνδυνο.

Ο Πλατανιάς έκανε την ανατροπή του σκορ στο 67ο λεπτό, όταν ο Μπέλιτς τη σωστή στιγμή έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Τόρες, που δεν... χαρίζεται, με κεφαλιά έκανε το 1-2.

... απάντησε ο Μπάρμπας

Δέκα λεπτά αργότερα η Βέροια έφερε το ματς στα ίσα με τον Μπάρμπα. Ο Μπεν εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόνταρε και ο Μπάρμπας (στο παρθενικό του γκολ) σκόραρε με προβολή στο 76'. Στην αμέσως επόμενο φάση ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-3 όμως ο Κατάι δεν πλάσαρε σωστά απέναντι από τον Καντιμοίρη.

Η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αμαραντίδη, όμως ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα ακόμα μία φορά.

Ο MVP της αναμέτρησης
Ο Αλεξάντρ Κατάι έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Σκόραρε, δημιούργησε ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτικός ίσως χάριζε και τη νίκη στον Πλατανιά. Για την Βέροια ο Μπεν προσπάθησε αρκετά.

Η απογοήτευση
Η μεσαία γραμμή της Βέροιας δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλες με αποτέλεσμα Κατάι και Μπέλιτς να βγαίνουν επικίνδυνα στην κόντρα. Αν δεν φτιάξει την άμυνα η "βασίλισσα" θα έχει τεράστιο πρόβλημα.

Στατιστικά Αγώνα
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
2 Γκολ 2

1 Ασίστ 1

11 Τελικές Προσπάθειες 9

3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 4

1 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4

7 Κεφαλιές 1

5 Αποκρούσεις 3

1 Επεμβάσεις 16

30 Κλεψίματα 33

22 Φάουλ 17

0 Οφσάιντ 1

3 Κόρνερ 3

44 Λάθη 37

4/21 Γεμίσματα 3/4

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Καιρός: Ασθενής βροχή όλη την ημέρα

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Όστοιτς, Αμαραντίδης, Τραπ, Σιόντης (Παυλίδης 85'), Ζεζίνιο (Βεργώνης 92'), Καλτσάς (Μάνος 71'), Μπαργκάν, Μπεν.

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Φαΐσκα, Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (Μπέριαν 93'), Γουνδουλάκης (Μενδρινός 46'), Κατάι, Τόρες.

Γκολ: Μπεν (22' σουτ), Μπάρμπας (76' σουτ) - Κατάι (44' σουτ), Τόρες (κεφαλιά 67')

Κάρτες: Δημήτρης (κίτρινη 4'), Μπάρμπας (κίτρινη 8'), Όστοϊτς (κίτρινη 46'), Αμαραντίδης (κίτρινη 57') (κόκκινη -2η κίτρινη- 81'), Μενδρινός (κίτρινη 84'), Ιντζίδης (κίτρινη 94')

Πηγή: sport24.gr
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο