Βέροια: Έσταζε γλυκό... φαρμάκι η Δήμαρχος για Παυλίδη - Μιχαηλίδη!


Βέροια: Έσταζε γλυκό... φαρμάκι η Δήμαρχος για Παυλίδη - Μιχαηλίδη!

Δεν έχει μουστάκια, αλλιώς θα λέγαμε πως... έκρυβαν το σαρκαστικό γέλιο, όταν η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, σχολίαζε την απάντηση του Παύλου Παυλίδη σχετικά με την αιτίασή της για παραίτηση όσων ανοιχτά διαχωρίζουν την θέση της από την παράταξη, το απόγευμα της Δευτέρας (20/1/2014), στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

"Κάποιοι ψήφισαν για να βρεθούν κάποιοι άλλοι στις έμμισθες θέσεις", "να με συγχωρείτε που δεν έθεσα το θέμα της παραίτησης των προέδρων των Νομικών Προσώπων στην Δημοτική Ομάδα, αλλά εσείς κ. Παυλίδη με παρακαλέσατε να μην το κάνω", "εσείς κ. Παυλίδη μου λέγατε να ξανακατέβω για Δήμαρχος", "εγώ δεν σας κάρφωσα πισώπλατα", ήταν μερικές από τις... μπηχτές που έριξε η Δήμαρχος, προκαλώντας μειδίαμα στην αίθουσα, όχι όμως και απαντήσεις (ίσως δοθούν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο).

Όπως είχαμε εκτιμήσει, η Δήμαρχος θα συνεχίζει να... παίζει με τα νεύρα των Παυλίδη και Μιχαηλίδη, χτυπώντας στο ότι είναι εκλεγμένοι - από την δημοτική της ομάδα - έμμισθοι πρόεδροι. Ο λόγος που δεν ζήτησε ευθέως και ονομαστικά τις παραιτήσεις τους, αλλά το αφήνει στην διακριτική ευχέρεια του καθενός, είναι - προφανώς - για να δημιουργήσει αίσθηση... ανωτερότητας και να "παίξει" το παραπολιτικό παιχνίδι των... μπηχτών.

Λίγες μέρες μετά την πρώτη πράξη του... έργου, την δήλωση περί μη εκ νέου υποψηφιότητας από την Δήμαρχο και το αίτημά της για παραιτήσεις, είχαμε ρωτήσει τον Παύλο Παυλίδη αν θα παραιτηθεί. Όπως μας είχε πει τότε, δεν θεωρούσε πως αυτά που περιέγραφε αφορούσαν τον ίδιο και πως παράταξη δεν είναι μόνο η Δήμαρχος, αλλά όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι... "Αν θέλει τόσο παραιτήσεις, ας παραιτηθεί η ίδια, δεν είναι μόνο η Χαρούλα η παράταξη, είμαστε όλοι", μας είχε πει ο κ. Παυλίδης.

Από την άλλη, ο έτερος αποδέκτης των βελών της Δημάρχου Γιώργος Μιχαηλίδης, τήρησε "σιγήν ιχθύος"... Άραγε, προτίμησε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά και να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με την Δήμαρχο ή φοβήθηκε κάτι άλλο; Μένουμε με την απορία...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο