Ο Γενάρης του 2014 σημείο - σταθμός για το πολιτικό μέλλον του Δ. Δάσκαλου


Ο Γενάρης του 2014 σημείο - σταθμός για το πολιτικό μέλλον του Δ. Δάσκαλου...

Τέλη του Γενάρη 2014 θα φανεί αν ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Βέροιας σε αργία, Δημήτρης Δάσκαλος, θα συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου, καθώς οι δικαστικές περιπέτειες που έχει, θα πρέπει να ολοκληρωθούν, για να είναι διαθέσιμος για οποιαδήποτε συμμετοχή στα κοινά.

Όπως όλοι αναμένουν, ο Δημήτρης Δάσκαλος θα αθωωθεί, καθώς οι ευθύνες δεν φαίνεται πως βαρύνουν τον ίδιο, ωστόσο διαδικαστικά και τυπικά, όσο είναι κατηγορούμενος, δεν μπορεί να έχει συμμετοχή στα κοινά. Έτσι, αν στα τέλη Ιανουαρίου 2014, που έχει οριστεί το δικαστήριο, εκδικαστεί κανονικά η υπόθεση, ο κ. Δάσκαλος λογικά θα απαλλαχθεί από κάθε κατηγορία και θα είναι ελεύθερος να ριχτεί στη μάχη των εκλογών, με τον συνδυασμό που στήνει ο Παύλος Παυλίδης και Γιώργος Μιχαηλίδης.

Αν όμως πάρει αναβολή η υπόθεση, το πιθανότερο είναι να οριστεί νέα δικάσιμος μετά τις εκλογές, οπότε και θα χάσει το... τρένο των εκλογών.

Όπως και να έχει όμως, σίγουρα η... προίκα που έχει σε σταυρούς - όσοι μπορεί να τους διαχειριστεί - δεν θα πρέπει να προσμετράται στα... κουκιά της "Συμπολιτείας" (με διάδοχη κατάσταση ή όχι), καθώς σε κάθε περίπτωση θα είναι στο πλευρό του "τρίτου πόλου" των δημοτικών εκλογών της Βέροιας, τον συνδυασμό, δηλαδή, των Παυλίδη - Μιχαηλίδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο