Πορεία εργαζομένων Αρβανιτίδη στο κέντρο της Βέροιας


Πορεία εργαζομένων Αρβανιτίδη στο κέντρο της Βέροιας...

Με βασικό σύνθημα «Αβρανιτίδη φτάνει/ τα κέρδη ν’ αυξάνεις/οι εργάτες σου πεινάνε/ το δίκιο τους ζητάνε», εργαζόμενοι στα Σ/Μ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ» πραγματοποίησαν την Δευτέρα (25/11) συγκέντρωση στους δρόμους της Βέροιας, με στάσεις στα καταστήματα που βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης. 

Νωρίτερα είχε προηγηθεί συγκέντρωση στα Δικαστήρια, όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, που σύμφωνα με το πανελλαδικό τους σωματείο, που διοργάνωσε την κινητοποίηση, ξεπερνούν και τους πέντε μήνες. 

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και συνδικαλιστές από την περιοχή, το ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι από την «Ομάδα Αλληλεγγύης και Δράσης Βέροιας»



Πηγή: alli-apopsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

  1. ανωνυμος25/11/13, 4:38 μ.μ.

    βγηκαν 20 ξεφτιλισμενοι να διαδηλωσουν ψευδη συκοφαντιες οτι ειναι απληρωτοι 4-5 μηνες. νροπη! αυριο θα πανε αυτοι να ζητησουν δουλεια να δουλεψουν για το μεροκαματο. ποσο φθηνει ειστε που ακολουθηται τις οδηγιες του ΠΑΜΕ. ποσες επιχηρεισεις εχουν κλεισει αυτοι οι ανθρωποι- ρε παιδια ειναι δυνατον αυτοι οι ανθρωποι που πηγανε στη βεροια να ανηκουν στο δικο μας προσωπικο? δε θελουμε τετοιους συναδελφους την δουλεια μας θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θελουμε μονο την δουλεια μας, θελουμε και τα λεφτα μας. Για να λεμε μονο οτι δουλευουμε; Ο σκοπος ειναι να μπορουμε και να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας. Και οχι να πληρωνομαστε με χαρτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Σ/Μ25/11/13, 6:19 μ.μ.

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ! ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανώνυμος25/11/13, 6:22 μ.μ.

    Πόσο πρόβατο παίζει να είσαι.. Μάθε πρώτα τι συμβαίνει με τον μπακάλη και μετά μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι ρε μεγαλε περνανε καλα! Εχουνε κανει καινουργιες παρεες και οι οικογενειες εχουν μεινει στο περιθωριο! Γνωριζω πολυ καλα γιατι κ' εγω ακολουθησα σε μια πορεια αλλα πληρωθηκα! Καλα, δεν ανηκω στους εργαζομενους! Ειμαι απο τους εξυπνους! Λιγες φωνες κ' το πενηνταρικο ατοφιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eimai ergazomenh sto super market arbanitidh berias drepomai gia tous sunedrfous p bghkan stous dromous ths berias na disfimisoun ton ergodoth mas. 3exname oti apo auth thn etairia megalosan tis oikogenies tous kai twra p hr8an ta diskola bghkan stous dromous. droph...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπορειτε ρε σεις να φτασετε τον μπακαλη? που ενω αυτος σας εχει στη δουλεια του εσεις δεν ειστε ικανoι ουτε κοπαδι με προβατα να βοσκησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτή που φώναζε τον τηλεβόα έβγαλε το δημοτικό? βάλτε ένα άτομο που να ξέρει να μιλήσει όχι με γνώσεις του δημοτικού! το κορίτσι μήπως νόμιζε ότι βρίσκεται στη λαϊκή της γειτονιάς της? από που τη μαζέψατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ 125/11/13, 7:58 μ.μ.

    όλοι γνωρίζουν τους μισθούς πείνας που δίνει, λυπάμαι που όλα τα σχόλια είναι ψευδή. Σπαστό ωράριο, πλήρη εκμετάλλευση. Δε σκέφτεται ότι έτσι ο εργαζόμενος δε πηγαίνει χαρόυμενος στη δουλειά του και αυτό βγαίνει στους πελάτες των σουπερ μαρκετ του. Συγκρίνοντας το και με άλλες αλυσίδες που βρίσκονται στο νομό και οι εργαζόμενοι παίρνουν ακόμη και τις υπερωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλες και φίλοι αναγνώστες και σχολιαστές, ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε και σχολιάζετε, ωστόσο πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι κατά τους σχολιασμούς σας, το σύστημα καταγράφει την διεύθυνση IP. Συνεπώς, παρακαλούμε αρκεστείτε σε ένα σχόλιο και με ένα όνομα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστούμε να αποσύρουμε όλα τα μηνύματά σας.


    Ευχαριστούμε για την κατανόηση και, επίσης, για την τιμή που μας κάνετε να είστε αναγνώστες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. doulepse esi apllirotos k meta mila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φυσικα αν εγραφε καποιος σοβαρα και ητανε γνωστης για τα χρωστουμενα,θα απαντουσα με επιχειρηματα.και θα ανεβαζα και τον λογαριασμο μισθοδοσιας για να δουμε ποιος λεει αληθεια, αλλα επειδη γραφουνε ολα τα τσιρακια του κυριου αρβανιτιδη, θα πω απλως οτι στην αγορα εχει κακη φημη. ειναι ο ποιο κακοπληρωτης,(δες τα αλλα μαρκετ),η θεσσαλονικη βοα!και οι λακεδες του εδω ουρλιαζουνε.τα καλυτερα ερχονται.και βαλτε και κανενα ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ????ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.......ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΊ´ΚΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΤΥΧΙΑ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.....ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ???ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτος που φοραει παντελονια δεν συκοφαντει ανωνυμα και ανορθογραφα!!!!!!!!!!!!
    καφρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς ποιον απευθύνεται η απειλή; Αν δεν κάτσει καλά αυτός ο "Νικολάκης", τι θα του κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο