Έβγαλαν στη φόρα την λίστα Ράιχενμπαχ - "Ρουφιανεύονται" δέκα Ημαθιώτες



Έβγαλαν στη φόρα την λίστα Ράιχενμπαχ - "Ρουφιανεύονται" δέκα Ημαθιώτες...

Λίστα 1600 πλουσίων Ελλήνων, που δεν μπορούν δικαιολογήσουν εισοδήματα, καταθέσεις και ακίνητα δημοσίευσε το “Πρώτο Θέμα”, βγάζοντας στη φόρα ονόματα πολιτών, μόνο και μόνο επειδή ο επικεφαλής της Task Force Ράιχενμπαχ τα παρέδωσε στην Κυβέρνηση, με την προτροπή να καταλογισθούν φορολογικά πρόστιμα...

Στη λίστα φιγουράρουν 10 ονόματα Ημαθιωτών, γνωστών και ευκατάστατων, οκτώ από τη Βέροια και 2 από τη Νάουσα.

Φυσικά, δεν θα αναφέρουμε τα ονόματά τους, ωστόσο πρόκειται κατά βάση για επιχειρηματίες και εργολάβους.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. καλα κανουν !!! αν και πιστευω οτι δεν θα τους κανουν τιποτα ... αυτοι ειναι ερπετα !! θα γλυψουν λιγο, θα σταξουν και κανα φραγκο και ουτε γατα ουτε ζημια !!! η Ημαθια εχει ακομα αρκετους πλουσιους , που καλο θα ηταν να μπουν φυλακη -αφου κατασχεθει η περιουσια τους- και να μην βγουν ποτε !!! να σαπισουν μεσα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν κατάλαβα; τι σημαίνει "ρουφιανεύονται"; Αναφέρονται. Και καλά θα κάνει ο συγγραφέας του άρθρου να μην φανερώνει τόσο έκδηλα τα προσκείμενα προς κάποιους, συμφέροντά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε, όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είσαι κλέφτης ή απατεώνας, παρά μόνο μία εντολή από αλλοδαπούς εντολείς και το όνομά σου δημοσιεύεται, χωρίς καμία εισαγγελική εντολή, καταπατώντας κάθε έννοια προσωπικού δεδομένου, τότε, αυτός που σου βγάζει το όνομα στη φόρα, είναι - αν μη τι άλλο - ρουφιάνος.


    Αυτή είναι η ένταση. Αν αποδειχθεί ότι ισχύουν όσα λέγονται, εμείς πρώτοι θα τους κατονομάσουμε.


    Όσο για το "καλά θα κάνει" και τα "συμφέροντα", θεωρούμε απλώς πως βγάζετε επιπόλαια συμπεράσματα, για να μην το πούμε... αλλιώς.


    Πάντως, αν θέλετε, μπορούμε να βγάλουμε τα δικά σας στοιχεία, με την παραμικρή υποψία ή κατηγορία, έτσι, για να σας κάνουμε το χατίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία ή κύριε συγγραφέα του άρθρου που τόσο έχεις θιχτεί, τυγχάνει να έχω σπουδάσει αυτό που που επαγγέλεσσαι και να το έχω υπηρετήσει μερικά χρόνια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, τους αναγνώστες του, δεν γράφει μεροληπτικά και εγκάθετα όπως εσύ.Η δημοσιογραφική δεοντολογία, αν γνωρίζεις, ορίζει οτι ο δημοσιογράφος κάνει καταγραφή της είδησης και όχι χειραγώγηση του αναγνώστη. Ο δημοσιογράφος, το τονίζω.

    Όσο για αυτό που είπα, το υποστηρίζω ακόμη περισσότερο μετά την εγκάθετη απάντηση/απειλή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο