"Είμαι περήφανη που η πόλη μου βγάζει άτομα σαν τον Ασλάνογλου"


"Είμαι περήφανη που η πόλη μου βγάζει άτομα σαν τον Ασλάνογλου..."

Από συμπολίτισσά μας που, όπως η ίδια αναφέρει, ζει εκτός Βέροιας χρόνια, αλλά παρακολουθεί αυτά που συμβαίνουν σε αυτή, λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο, αναφορικά με τη δράση του Νίκου Ασλάνογλου.

Δείτε τι γράφει: 

Κάποια χρόνια, μακρυά από την πόλη μου, παρακολουθώ όμως τακτικά τι συμβαίνει εκεί. Είδα και την εκπομπή του ALPHA για τη Βέροια. Τι να πώ; Περίμενα και κάποια σχόλια συμπολιτών μου στις αναρτήσεις που αφορούσαν το θέμα. Τίποτε.Θα πω εγώ και ελπίζω να το αναρτήσετε.

Αυτός ο Ασλάνογλου. Θαυμάζω τις αντοχές και την επιμονή αυτού του ανθρώπου. Τον κυνηγούν Θεοί και δαίμονες χρόνια τώρα που παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στη Βέροια. Λες και δεν τον αγγίζουν. Δυνατός άνθρωπος και με απίστευτη δυνατότητα να διαχειρίζεται τις καταστάσεις που ο ίδιος δημιουργεί. Ο λόγος του; Η παρουσία του; Είμαι περίφανη που η πόλη μου βγάζει τέτοιους ανθρώπους που αναστατώνουν το Πανελλήνιο με την δημιουργηκότητά τους. Δεν ξέρω πως να εκφραστώ παραπάνω από θετικά. 

Συγχαρητήρια στην γεννέτηρά μου. Και κρίμα που τέτοιοι άνθρωποι, είναι έξω από την πολιτική. Την άθλια πολιτική που γνωρίζω. 

Το στέλνω σε δυο σελίδες που διαβάζω μήπως και κάποια δημοσιεύσει αυτό το λίγο σχόλιό μου."


(σημείωση InVeria.gr: Δεν ξέρουμε σε ποια άλλη σελίδα έστειλε το σχόλιο αυτό η συμπολίτισσά μας, της οποίας το όνομα δεν αναφέρουμε επειδή δεν το έγραψε στο σχόλιό της και δεν γνωρίζουμε αν επιθυμεί την δημοσιοποίησή του, ωστόσο, πρώτον, μας τιμά ιδιαίτερα που εμπιστεύεται το InVeria.gr για την ενημέρωσή της και, δεύτερον, είναι δεδομένο ότι φιλοξενούμε με χαρά ΟΛΕΣ τις επιστολές και  τα σχόλια των αναγνωστών μας)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΟΧΙ στη βία της φτωχειας22/11/13, 10:20 μ.μ.

    Ο κ.Ασλάνογλου πραγματικά είναι αξιέπαινος και αξιοθαύμαστος για το τόσο σημαντικό έργο και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει στους συμπολίτες μας.


    Θεωρώ ότι είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δε θα μπορούσαν να αντέξουν την πολιτική........................ ¨" επαγγελματικά " εννοώ..


    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο