Δήλωση Ζιώγα με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ

"Στην τελική ευθεία για τις πιο κρίσιμες Εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης, με αίσθημα ευθύνης προς τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες μετά και την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, δηλώνω παρών και ότι θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για τις θέσεις και τις αξίες που πίστευα και πιστεύω όλα αυτά τα χρόνια.

Τα κομματικά όργανα και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, επέλεξαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας με 6 ικανούς και αξιόλογους υποψηφίους. Δική μου προσωπική επιλογή, είναι να θέσω τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Στηρίζω και συστρατεύομαι στο κάλεσμα της πανστρατιάς που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας."

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/12, 9:10 π.μ.

    Η κίνηση του λίαν αγαπητού μας κυρίου Ζιώγα δείχνει ότι ακόμα υπάρχουν έλληνες στον τόπο μας, φανερώνει ότι υπάρχουν άντρες που τιμούν τον λόγο τους. Ο κύριος Ζιώγας ήδη είναι εκλεγμένος στην συνείδησή μας. Θερμά συγχαρητήρια. Αυτή η ιστορική κίνηση στα χρονικά της ελληνικής πολιτικής σκηνής είναι παράδειγμα. Στις εγκλήσεις και τις αντεγκλήσεις άλλων, ο αγαπητός μας κύριος Κωνσταντίνος Ζιώγας αποδεικνύεται ακέραιος πολιτικός, πατριώτης, που υπηρετεί την ενότητα. Εδώ, ο καθένας γράφει την ιστορία του. Η κίνηση αυτή δεν είναι στενά κομματική, αλλά απέραντα πατριωτική. Φίλε μου Κωστάκη, θερμά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο