Ημερίδα Γεύσης και Τεχνολογίας από τους Κρεοπώλες της Βέροιας στις 11/3

Η συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας “Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ”, υλοποιώντας την υπόσχεση προς τα μέλη της για ουσιαστική και ολοκληρωμένη υποστήριξη του Έλληνα κρεοπώλη, διοργανώνει,σε συνεργασία με την εταιρία SIVVAS Α.Ε., ημερίδα με θέμα “Η εξέλιξη του Ελληνικού Παραδοσιακού Κρεοπωλείου”, την Κυριακή 11 Μαρτίου το πρωί, στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ημαθίας, Κεντρικής 2 στη Βέροια.  

Έτοιμες προτάσεις, νέες ιδέες, οδηγίες προετοιμασίας και γρήγορης παρασκευής, τεχνικές πώλησης και τρόποι προώθησης, βιτρίνα κρεοπωλείων, τεμαχισμός κρεάτων, είναι μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην Ημερίδα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

10:00 Άφιξη στο χώρο διεξαγωγής της Ημερίδας
10:40 Καλωσόρισμα
11:00 Παρουσίαση του θέματος “Χρήση μικροεξοπλισμού για την ορθή λειτουργία του παρακείμενου χώρου”
11:30 Παρασκευή προϊόντων
Διάλειμμα
13:00 Παρουσίαση προϊόντων “Νέες ιδέες για τη βιτρίνα κρεοπωλείου”
14:00 Παρουσίαση stand κρεοπωλείου
14:30 Γεύμα - Μπουφές

Για τους συμμετέχοντες στην Ημερίδα θα διατεθεί δωρεάν το πάρκινγκ του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας, απέναντι από τα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο