Δηλώνει πως θα είναι υποψήφια βουλευυτής με τη ΝΔ η Σταυρούλα Γιαννούτσου

Μετά την ανακοίνωση από τον Τάσο Μπαρτζώκα ότι έλαβε πρόσκληση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, τον Μιχάλη Χαλκίδη που δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος, με δημόσια επιστολή της ανακοινώνει ότι αποδέχτηκε πρόσκληση για να είναι υποψήφια βουλευτής και η ψυχολόγος Σταυρούλα Γιαννούτσου.  

Η πρώτη σε ψήφους υποψήφια με το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. το 2009 και πλέον μέλος της ΝΔ Σταυρούλα Γιαννούτσου, σε επιστολή που έστειλε στις 16/1, απευθυνόμενη στους Ημαθιώτες, αναφέρει:

      Αγαπητοί Συμπολίτες,


     Οι εκλογές που έρχονται είναι σημαντικές για το μέλλον της Χώρας  μας, την πορεία της Ημαθίας, είναι οι πιο καθοριστικές για το αύριο της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων.&p; Έντονα προβληματισμένη με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Πατρίδα μας, την οικονομική δυσχέρεια, την ανασφάλεια  και την αβεβαιότητα -που έχουν κυριαρχήσει την τελευταία διετία διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- τις οποίες όλοι βιώνουμε, άνεργοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι νέοι, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της  ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ανδρέα Λυκουρέτζου, να συν στρατευτώ στο πλευρό του κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Ημαθίας στο  ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.     


     Οι διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας τα δύο τελευταία χρόνια έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο, έδειξαν πόσο αδέξια χειρίστηκαν την κρίση και οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό σε αδιέξοδο. Οι προειδοποιήσεις του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, αγνοήθηκαν ακόμα και από ευρωπαίους ηγέτες, ανεξάρτητα αν στο τέλος οι ίδιοι παραδέχτηκαν πόσο ολέθρια ήταν τα προτεινόμενα μνημόνια, αυτά που στέγνωσαν την οικονομία μας και ταπείνωσαν τον λαό μας. Όλες οι προβλέψεις του δυστυχώς επαληθευτήκαν με επακόλουθο το έργο της εξόδου από την κρίση να είναι τώρα πολύ δυσκολότερο απ΄ ότι αρχικά.


      Στη μακρά αυτή δύσκολη προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης από  τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  στρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Στο προσκλητήριό του κ. Αντώνη Σαμαρά οφείλουμε να ανταποκριθούμε  όλοι και μάλιστα με  υψηλό αίσθημα ευθύνης  για την κοινωνία μας, για την Ελλάδα, τους συμπολίτες μας, για την Ημαθία. Γιατί; 
Γιατί πραγματικά αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, γιατί εδώ μαζί με εμάς κατοικούν και τα όνειρά μας, γιατί εδώ βρίσκονται όλα όσα αγαπάμε, γιατί η Ημαθία είναι η επιλογή της ζωής μας. Για όλα αυτά για τα οποία και δέχτηκα να είμαι υποψήφια βουλευτής στις επερχόμενες  εκλογές με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό της Ημαθίας.


     Φίλες και φίλοι,
    Είμαστε η γενιά που ενσαρκώνει το νέο, η γενιά που υπόσχεται χωρίς αποκλεισμούς τη συνένωση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας. Έχουμε την ευθύνη -εμείς οι νεώτεροι- με σεβασμό πάντα στην εμπειρία, να γίνουμε πρωτοπόροι για το καινούργιο, αφήνοντας τα σφάλματα του παρελθόντος να τα διαχειριστεί αυστηρά και δίκαια η Ιστορία. Θέλουμε να αγωνιστούμε για ότι το καλύτερο, για ότι το σύγχρονο που να αγκαλιάζει τους νέους που έρχονται και να αφήσουμε πίσω όλους όσους με πράξεις ή παραλείψεις μας έφτασαν μέχρι εδώ. Θέλουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούμε και σαν αυριανοί νέοι Βουλευτές να αποδείξουμε στην πράξη αυτά που επαγγελλόμαστε. Σεβόμενοι τους άξιους παλιούς ή νέους, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά μας, πρέπει επιτέλους να καθορίσουμε εμείς τη μοίρα μας.              
     Τα αλλεπάλληλα -όλα αποτυχημένα- μνημόνια, η παρατεταμένη ύφεση, η κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, οι αψυχολόγητες περικοπές μισθών και συντάξεων, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα οδήγησαν ενάμιση εκατομμύριο συμπολίτες μας κάτω από τα όρια της φτώχειας.
     Η Ημαθία, με τη σειρά της, ζει τη δικιά της Οδύσσεια. Η ανεργία φουντώνει, οι επιχειρήσεις κλείνουν, τα χρέη μεγαλώνουν, τα νοικοκυριά καταρρέουν.


      Η Ημαθία στην απόλυτη εγκατάλειψή της.


Αγαπητοί Συντοπίτες,


     Η μικρή πατρίδα μας δίνει τη μάχη της επιβίωσης. Δοκιμάζεται η ίδια η εθνική μας αντοχή.Σε αυτούς τους -πράγματι- δύσκολους καιρούς, πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι.
Έχουμε ιδέες και στόχους για να αντιμετωπίσουμε την κρίση της εποχής μας, την κρίση της κοινωνίας μας, αρκεί να βάζουμε τους στόχους μπροστά και τον πήχη ψηλά για να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύονται.
      


Με τιμή
Σταυρούλα Γιαννούτσου

Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/1/12, 12:34 μ.μ.

    Αν δεν κάνω λάθος και δε ζω σε άλλη χώρα συγκυβερνάτε μαζί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χέρι χέρι με τους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ. Μήπως το ξεχνάτε; Ή περνάτε το λαό για τόσοοοο αφελή ώστε να παρουσιάζεστε αντιπολιτευόμενοι στην ίδια σας τη συγκυβέρνηση;
    Να δω τι θα πείτε στους εργαζόμενους όταν σε λίγες μέρες θα τους επιβάλλετε μισθούς Κίνας;
    Παναγιώτης Χατζησάββας
    Εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρ.παπαθ.16/1/12, 9:36 μ.μ.

    προφανώς οι άνθρωποι (βουλευτές και υποψίφιοι βουλευτές ) δεν ζούν σαυτόν τον πλανήτη μάλλον ζουν στον ΑΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/12, 3:24 μ.μ.

    Άσε μας και εσύ, με μια απλή πρόσκληση άλλαξες πολιτικές ιδέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Χατζησάββας.
    Δείξε μου 2-3 ακροδεξιές θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ.... Που είσαι και εκπαιδευτικός τρομάρα σου!...

    @ Γιαννούτσου...
    Στην επιστολή της πάντως, κουβέντα η Γιαννούτσου για το ΛΑ.Ο.Σ. που ήταν πρώην υποψήφια (απ' ότι διάβασα)... Λες και το ΛΑ.Ο.Σ. δεν υπάρχει, ενώ υπάρχει μόνο ο Αντιμνημονιακός Φωστήρας Σαμαράς, που έστειλε τον κόσμο στην Αριστερά της Χρεωκοπίας, που αντέγραψε τις προτάσεις του Λα.Ο.Σ. για να έχει επιχειρήματα, που υπερψήφισε τα περισσότερα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ που υλοποιούσαν τα Μνημόνια και τώρα θέλει να ψηφίσει και το PSI/νεα Δ.Σ.... ...Είναι ωραίες οι κωλοτούμπες του Σαμαρά φαίνεται... Σαν μαγνήτης!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/12, 1:33 π.μ.

    Μάλλον έχει δίκαιο area51gr. Ακόμη και για τους ακροδεξιούς είναι ντροπή να χαρακτηρίζει κανεί το ΛΑΟΣ ως ακροδεξιό κόμμα. Το μόνο πράγμα που μπορεί να πεί κανείς για αυτό το "σινάφι", είναι ότι είναι ένα μπουλούκι λαοπλάνων και εθνοκάπηλων, που κατόρθωσαν με ανύπαρκτα επιχειρήματα να ξεγελάσουν ένα ποσοστό αγανακτησμένων συμπολιτών μας και να μπουν στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος 1:33

    Λαοπλάνος;.. ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;
    1. Σταμάτησε το Τζαμί; ΤΟ Σταμάτησε.
    2. Έριξε τον δικομμαμτισμό; Τον Έριξε.
    3. Έχει αλλάξεις θέσεις για Εθνικά θέματα; ΟΧΙ
    4. Διόρθωσε και έσωσε προγράμμαα εκατομμυρίων με την -έστω και ελάχιστη- συμμετοχή του; ΝΑΙ
    5. Κατάργησε το Άσυλο (επιτυχία του Άδωνι-ΛΑΟΣ) όταν όλοι οι άλλοι ήταν εναντίων; ΝΑΙ
    κτλ κτλ κτλ

    Από που βγαίνει το συμπέρασμα πως είναι ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ; ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σε ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ;... Επειδή δεν θέλει την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της χώρας, σε μια κοινωνία που κατα πλειοψηφία νοιάζεται μόνο για το χρήμα;... ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ - ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ;

    Μάλλον έχετε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/12, 12:56 μ.μ.

    Αυτά ακριβώς που μας λέτε area51gr αποδεικνύουν ακριβώς την παραπάνω άποψή μου, ότι δηλ. το ΛΑΟΣ δεν έχει πολιτικά επιχειρήματα, αλλά με εθνοκαπηλίστικες ενέργειες προσπαθεί να παρουσιαστεί σαν μία παράταξη που αγαπά την Ελλάδα περισσότερο από τους άλλους. Αντί για αυτά που μας αναφέρετε(που στην ουσία φανερώνουν το είδος της χαμηλής πολιτκής που αυτός ο χώρος προωθεί)πείτε μας τι έκανε αυτό το κόμμα για τα πραγματικά εθνικά θέματα, που είναι το μνημόνιο, η ανεργία, η νέα πολιτική και οικονομική υποδούλωση της χώρας μας κλπ, ζητήματα στα οποία μέλη του ΛΑΟΣ συμπράττουν ως υφυπουργοί και σημαιοφόροι. Από τη στιγμή που θεωρείτε ότι μεταξύ των μείζονων προβλημάτων της Ελλάδας είναι το αν θα χτιστεί κάποιο τζαμί ή όχι, αντί τα μέλη αυτού του κόμματος να ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα αυτού του τόπου, αυτό δεν είναι τακτική λαοπλάνων και εθνοκάπηλων? Εσείς αισθάνεστε ότι έχετε γίνει καλύτερος Έλληνας επειδή οι μουσουλμάνοι της Αθήνας αντί να έχουν έναν επίσημο (και κατά συνέπεια ελεγχόμενο) χώρο άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων και συνηθειών αναγκάζονται να καταφεύγουν σε υπόγεια και ιδιωτικούς χώρους? Αυτός είναι ο πολιτισμός και η δήθεν ανωτερότητα του πολιτισμού μας την οποία κακοτέχνως προωθούν οι πρώην βιβλιοπώλες εντύπων ακατάσχετης παραφιλολογίας του κόμματος αυτού?
    Τέλος πάντων, εσείς έχετε τις απόψεις σας και εγώ τις δικές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη κ. Ανώνυμε.
    Δεν είναι πολιτικά επιχειρήματα τα παραπάνω, σε ότι αφορά τα εθνικα θέματα; Μήπως τα παραπάνω θέματα - πράξεις, για εσάς μεταφράζονται ως καπηλευτικά;.. Δηλαδή οι Πατριωτικές/Εθνικές πράξεις ποιές ήταν;.. Να φτιάξουμε Τζαμί εν μέσω κρίσης; Να κρατήσουμε τον Δικομματισμό; Να αλλάζουμε θέσεις για τα Εθνικά θέματα; Να μην διορθώσουμε το ρημάδι το κράτος - όσο περνάει από το χέρι μας - και να αφήσουμε εκατομμύρια να χαθούνε και να φάμε και πρόστιμα για την ανικανότητά μας; Να αφήσουμε το Άσυλο να υπάρχει, όταν εκεί μόνο Άσυλο ιδεών δεν υπάρχει;...

    Δεν πιάνω το σκεπτικό σας. Τα παραπάνω δεν είναι απλά πολιτικά επιχειρήματα αν δεν καταλάβατε. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΠΡΑΞΕΙΣ. Πολύ πιο ανώτερα από ΑΠΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, γιατί πρακτικώς είναι ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. Περισσότερα μπορείτε να δείτε κ εδώ: http://filoi-laos.blogspot.com/2012/01/blog-post.html (και είναι και ελλειπεί) για το τι έκανε.

    Αν θέλετε και ΘΕΣΕΙΣ μπορώ να σας παραθέσω δεκάδες, ξεκινώντας από τις Θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. ( http://www.neolaialaos.gr/laos/?cont=prog#laos_menu ), πηγαίνοντας στο ότι ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΛΕΓΕ : ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΝΤ (αλλά το χαρακτήριζαν ακραίο και άλλες αηδίες!), και από εκεί και πέρα διάφορα επιχειρήματα όπως http://area51gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_6643.html, http://www.youtube.com/watch?v=Ipq-K8RzP1Y, http://area51gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html, και ένα σωρό άλλα.

    Αντίθετα το δικό σας ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ποιό είναι;
    Το Μνημόνιο, η οικονομική κατάσταση στην χώρα μας - στα οποία το ΛΑ.Ο.Σ. όχι μόνο προειδοποιούσε και προσπαθούσε για να μην φτάσουμε εκεί ακόμα και με πολιτικό κόστος το 2009, αλλά ούτε και φταίει γι' αυτή τη κατάσταση- και η συμμετοχή στην κυβέρνηση (ασχέτως του τι προσφέρει με την συμμετοχή αυτή ως φαίνεται από παραπάνω blog). Αντίθετα αγνοείτε παντελώς την πραγματικότητα, ως αυτή εφαρμόστηκε σε άλλες χώρες και μάλιστα πάρα πολύ πιο ήπια σε σχέση με την Ελλάδα και με το Αντιμνημόνιο (http://area51gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_1707.html).

    Κάτι μου λέτε για τον επίσιμο χώρο άσκησης θρησκευτικών μουσουλμάνων. Τι σημαίνει επίσημος; Αν νομιμοποιηθούν οι χώροι που προσεύχονται, τί την θέλουν την επισημότητα - η οποία ως γνωστόν παντού οδηγεί σε γκέτο;.. Δεν τους στερείται κανένα δικαίωμα με την μη κατασκευή του Τζαμιού. Αντίθετα με την κατασκευή του αυξάνονται οι πιθανότητες για άσχημα κοινωνικά ζητήματα ως έχει αποδειχτεί παντού (κι αν δεν με πιστεύετε διαβάστε το βιβλίο "Το Τέλος μιας Ουτοπίας" με αναφορές από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο/τύπο - ο οποίος μάλιστα είναι κατα βάση πολύ διεθνιστικός).

    Δεν είναι θέμα απόψεων. Είναι θέμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΛΥΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ... Και φυσικά δεν είναι θέμα ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ (Τζαμί! - λες και ο Αλλάχ θα τους στείλει στην κόλαση αν τον προσκυνήσουν αλλού ως κάναν τόσα χρόνια, και πρέπει να το φτιάξουμε τώρα που χρεωκοπούμε), ΜΕ ΣΤΕΙΡΑ 'ΟΧΙ', 'ΘΑ' ΚΑΙ 'ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'!... Τώρα αν εσείς θεωρείτε ότι η Ελλάδα θα σωθεί με ΤΖΑΜΙ και άμεση Χρεωκοπία (αντιμνημόνιο) ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΣΥΝΕΝΕΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ πλειοψηφικά αποδεκτή από το ευρύ κοινό, τότεεεε..... τι να άλλο πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/2/12, 10:16 π.μ.

    Χέρι χέρι μαζί με τον Καραμπέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://area51gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_02.html

    «Ο Καραμπέρης ήταν μεγάλο όνομα της ΝΔ, χρηματοδότης της ΝΔ, τον έπαιρναν τηλέφωνο από τα γραφεία της ΝΔ…»

    ----

    Δεν άκουσα να λέτε τίποτα για τον Χρηματοδότη και το Μεγάλο όνομα της ΝΔ τόσα χρόνια .. Ούτε τώρα που έγινε ότι έγινε!.... Άκουσα όμως να γίνεται χαμός επειδή, άκουσον άκουσον, υπέβαλε υποψηφιότητα σε ένα τρίτο μικρό κόμμα αντίπαλο της ΝΔ !!!! ... Δηλαδή το ΜΕΙΖΟΝ δεν απασχόλησε κανέναν (χρηματοδότηση, μεγάλο όνομα ΝΔ, ΝΔ=μεγάλο κόμμα με συμμετοχή στη κυβέρνηση της χώρας κτλ).. Το ΕΛΛΑΣΟΝ σας πόνεσε όλους (συμμετοχή ως υποψήφιος - ούτε καν άλλη σχέση με το κόμμα)!...

    Χέρι χέρι με τους Υποκριτές, που όταν δεν έχουν επιχειρήματα λένε στημένες αγγουριές! ... Τι να ασχολείται κανείς μαζί σας... Τμήματα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ... ΞΙΔΑΚΙ!.. Τα αρνητικά χαιρετίσματά μου στο Σόρρος και τους Ανθέλληνες,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο