Η Δήμαρχος Βέροιας σέρνει στα δικαστήρια δημοσιογράφο με έξοδα του Δήμου!!!

Με έξοδα του Δήμου Βέροιας θα προχωρήσει η Δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου σε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, διεκδικώντας 50.000 ευρώ (τα οποία θα τα δώσει, κατά την δήλωσή της, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς) κατά του δημοσιογράφου - ιδιοκτήτη του verianet.gr Δημήτρη Καρολίδη, με τις "ευλογίες" της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, οποία στην συνεδρίαση της 16/12 υπερψήφισε σχετική εισήγηση.   

Στην ουσία της υπόθεσης δεν θα μπούμε (για το αν δικαίως ή αδίκως θίγεται η Δήμαρχος από ορισμένα δημοσιεύματα του κ. Καρολίδη), ωστόσο αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση και δείχνει στρουθοκαμηλισμό η εισήγηση και τελικά η υπερψήφισή της, για να επωμιστεί ο Δήμος τα δικαστικά έξοδα μιας προσωπικής διαμάχης της δημάρχου με κάποιον πολίτη...

Και λέμε στρουθοκαμηλισμό, γιατί μόλις λίγες εβδομάδες πριν, ο Δήμος αύξανε τα δημοτικά τέλη, επικαλούμενος οικονομική στενότητα, ενώ τώρα η Δήμαρχος και οι συνεργάτες της αποφασίζουν να χρεώσουν τον Δήμο με δικαστικά έξοδα, επειδή κάποιος καταφέρθηκε υποτιμητικά ή επικριτικά (ο καθένας όπως το βλέπει όπως θέλει).

Γιατί δεν αναλαμβάνει η Δήμαρχος τα δικαστικά έξοδα, αφού αυτήν αφορούσαν οι κατηγορίες και όχι τον Δήμο γενικά. Γιατί η Δήμαρχος δεν σκέφτεται πως τα όποια έξοδα θα μπορούσαν να επενδυθούν σε κάτι χρήσιμο για όλους και όχι για να "βουλώσει" κάποια στόματα;

Και αν χάσει ο Δήμος την υπόθεση, ποιος θα πληρώσει τα έξοδα; 

Τελικά, η Δήμαρχος και όλοι οι συνεργάτες (παρατρεχάμενους κάποιοι τους λένε, μάλλον επειδή δεν έχουν ή δεν εκφράζουν ίδια βούληση) είναι στον Δήμο για να διαβάζουν τα sites και να τρέχουν στα δικαστήρια (θυμηθείτε την δική μας υπόθεση με την κα Αρχοντάκη) ή να παράγουν έργο; 

Και για να το ξεκαθαρίσουμε, αν η Δήμαρχος θεωρεί πως θίγεται (ή όποιος άλλους το θεωρεί) καλά κάνει και τρέχει στα δικαστήρια, είναι δικαίωμά της και αν έχει δίκιο, της ευχόμαστε να δικαιωθεί, αλλά όχι με τα δικά μας χρήματα, τα χρήματα του Δήμου Βέροιας, αλλά με τα δικά της.

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Η προσφυγή στη δικαιοσύνη και μάλιστα με έξοδα των δημοτών αποτελεί μέγα ατόπημα της δημάρχου. Όσο και αν διαφωνεί ή συμφωνεί κανείς με τα δημοσιεύματα του Καρολίδη, επειδή τον παρακολουθώ καθημερινά, η κριτική που ασκεί και η φρασεολογία του δε δικαιολογηγούν τέτοια αντιμετώπιση.

    Είναι μια προφανής απόπειρα φίμωσης του Καρολίδη και τρομοκράτησης όποιας άλλης φωνής στο μέλλον διανοηθεί να ξεφύγει από την κυρίαρχη πρακτική υποτέλειας στην εκάστοτε εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο που κανει η δημαρχος ειναι πολυ χοντρο.
    ετσι κι αλλιως ο καθενας εκφραζει αυτο που ειναι.
    οι μικροι ανθρωποι ετσι κανουνε . κανουν τους υπερανω και τους μεγαλους . θα δωσει τα χρηματα σε φιλανθρωπιες ταχα μου .
    αν ειναι φιλανθρωπος , τοτε γιατι απαιτει χρηματα απο καποιον που την εθιξε ;;
    γιατι το μετρο της αδικιας εναντιον της πρεπει να εκφραστει με χρηματα;;
    αν το μετρο πιστης της δεν ειναι το χρημα , τοτε γιατι το ζηταει , εστω και για να το δωσει ταχα μου σε φιλανθρωπια ;;
    ειναι φιλανθρωπος;;;
    αν ειναι τοτε γιατι δεν αγαπαει τον μελλοντα αντιδικο της ;;
    ο φιλανρωπος πρωτα αγαπαει αυτους που τον εχθρευονται.
    και αν ειναι πραγματικα φιλανθρωπος , ας χρησιμοποιησει τον λογο και την αγαπη για να νιωσει ο εχθρος της τα λαθη του .
    ψευτες ανθρωποι , που δεν μπορουν να κρυφτουν πισω απ το δαχτυλο τους( ποσο χοντρο θαπρεπε ναναι αυτο το ερμο το δαχτυλο;;)
    τα εργα , προδιδουν την μικροτητα ή το μεγαλειο μ ας .
    με μηνυσεις τι θα πετυχει καποιος ;;θα δειξει την δυναμη του;;;θα δειξει την αδυναμια του;;
    οι μεγαλοι ανθρωποι δεν το εχουν αναγκη αυτο.
    οταν εισαι μικρος με μικρα πραματα πιανεσαι και σ αυτα αναλωνεσαι .και σαν μικρος δεν εισαι για τα μεγαλα. αρα τοτε η χαρουλα γιατι ναναι δημαρχος ;;
    η δουλεια του δημαρχου ειναι ν ασχολειται με μηνυσεις και να εκφοβιζει ;;
    θα ελεγα οτι αυτοι που αποκαλυπτονται , θιγονται , και καταφευγουν σε τετοιες ποταπες ενεργειες , γιατι δεν εχουν τον λογο να αποστομοσουν , ή τα εργα να δειξουν και να αποδειξουν οτι αυτα εναντιον τους δεν ειναι παρα φουσκες ή ψεματα .
    ο λογος μας και τα εργα μας ειναι η υπερασπιση μας , αλλα και η αγαπη των δημοτων . οταν ταχουμε αυτα , το τελευταιο που θα καναμε , θατανε να χρησιμοποιησουμε την -δικαιοσυνη-
    ...

    κυριε καρολιδη , το υψος της ατιμιας που διαπραξατε εναντιον της κυριας δημαρχου , ζυγιζει πενηντα χιλιαδες ευρωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/11, 8:51 π.μ.

    Να τσακίσουμε τα Σουλτανάτα του Μεσαίωνα τώρα.
    Όλο και περισσότερο ακούγεται παντού ότι η όποια πολιτική χθές και σήμερα, ήταν και είναι συμπεριφορά συμμορίας. Όχι μόνο στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και κατά τόπους. Οι πολίτες ξέρουν την αλήθεια γιατί βιώνουν ακόμη τις όποιες πολιτικές. Ένα είναι βέβαιο. Συνθήκες, πρόσωπα, πολιτικές, δεν άλλαξαν στο παραμικρό. Σα να μην συμβαίνει τίποτε. Είναι τυχαίο άραγε που η τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι ένα από τα πρώτα «οικήματα» διαφθοράς; Ακόμη, τελευταία, πολλοί αγανακτισμένοι, καταγγέλλουν τα πάντα και γενικώς. Και στη Βέροια εκδηλώθηκαν αγανακτισμένοι. Όταν όμως πρέπει να βάλουμε το δάχτυλο στην πληγή, όλοι κοιτάζουμε αδιάφορα. Ακόμη δεν καταλάβαμε ότι απλά δεν ήρθε η σειρά μας. Και δεν θα έρθει αν λέμε καλά το ποίημα. Αν βγάλουμε τον σκασμό.
    Ε λοιπόν, κανένας μόνος του. Η αγανάκτηση, έχει αιτίες. Αν δεν τσακιστούν αυτές οι αιτίες, δεν θα αλλάξει ποτέ και τίποτα στην πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/12/11, 1:28 μ.μ.

    Καλιο αργά παρα ποτε!

    Κάτι που έπρεπε να έχει γίνιε εδώ και χρόνια θα έλεγα εγώ...

    Άνθρωπος που δεν δίστασε να δυσφιμίσει την Βέροια και τους πολίτες της με στοχο το προσωπικό του όφελος (θπόθεση Άλεξ)

    Συνεργάτης όποιου πίστευε ότι θα μπορούσε να του εξασφαλίσει (άλλη) μια θέση στο δημόσιο (δημόσιος υπάλληλος γαρ) κάνωντας "βρώμικο" πόλεμο στις ίδιες τις δομές της πόλης.

    Ντεμεκ επαναστάτης, κρατικοδίαιτος εδώ και χρόνια...

    άνθρωπος που θα πουλούσε τη μάνα του για ένα λεπτό στην TV...

    Καλά τον έκανε και τα 50 λίγα είναι...

    Κρίμα που δεν ισχύει πλέον ο εξωστρακισμός...

    όσο για το "έξοδα του Δήμου" απο τη στιγμή που ο εν λόγω κύριος αναφερόταν στα οικονομικά του Δήμου είναι σωστή κίνηση ώστε να προστατευτεί το κύρος του Δήμου Βέροιας απο τις συνεχείς "βρώμικες" επιθέσεις του εν λόγω νηπιαγωγού "δημοσιογράφου". Άσε δε που δικηγόροι ειδικοί συνεργάτες ήδη υπάρχουν άρα για τι έξοδα μιλάμε εκτός απο ατα δικαστηρίου (300 - 500 ευρώ?). Άν το καλοσκεφτείτε η Χαρούλα έχει δώσει πολλά παραπάνω απο την τσέπη της σε αυτό το Δήμο (και τους άπορους πολίτες του). Πολλά πολλά παραπάνω...άλλωστε το πόθεν έσχες απο αυτά που ξέρω υπάρχει και στο διαδίκτυο οπότε μια ματιά αρκεί για να καταλάβουμε πολλά...
    άρα μην βλέπουμε μόνο το μαύρο, υπάρχει και το άσπρο...

    Η πρόταση μου είναι αντί για λεφτά να πληρώσει σε ώρες εργασίας στην καθαριότητα του Δήμου, τομέα που πρόσφατα με σθένος "στήριξε"...

    Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και το "πλήρωμα" του χρόνου έφτασε...

    ΥΓ: Ειδικά οι συντάκτες του verianews θα έπρεπε να γνωρίζουν τι σόι "καλόπαιδο" είναι ο συγκεκριμένος κύριος...στο ίδιο γραφείο με αυτούς καθόταν...

    ΥΓ2: Το να χάσει ο Δήμος αυτή την υπόθεση το κόβω κομματάκι δύσκολο. Ο εν λόγω κύριος λειτουργούσε με την ανοχή πολλών, άλλα όλα έχουν ένα όριο το οποίο το ξεπέρασε προ πολλού...

    ΥΓ3: Ε όχι και ο νηπιαγωγός "προστάτης" της Δημοσιογραφίας! "προσπάθεια φίμωσης" λεέι ο άλλος!!! Μάλλον δεν έχετε διαβάσει ποτέ τον εν λόγω κύριο...
    Μερικά του κείμενα θυμίζουν την μυρωδιά χαλασμένου κρέατος...
    Η μύνηση αυτή έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια...πολλά χρόνια!

    ΥΓ4: Για να γίνεται μήνυση με έξοδα του Δήμου σημαίνιε ότι γίνεται μήνυση απο τον Δήμο! τόσο απλά. Πιθανολογώ για ένα δημοσίευμα που έβγαλε προεκλογικά με ΠΛΑΣΤΑ οικονομικά στοιχεία μάλλον ε??? (το "καημένο" το παιδί...κρίμα είναι μωρέ!)

    ΚΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Κ.Γ.,

    Όπως επισημάναμε από την αρχή, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε το ποιος έχει δίκιο, καθώς αυτό αφενός είναι θέμα της δικαιοσύνης (πλέον) και αφετέρου, αναγνωρίσουμε την "αδυναμία" μας να είμαστε αντικειμενικοί στην συγκεκριμένη περίπτωση.

    Τον αν ο κ. Καρολίδης είναι όσα του καταλογίζετε (με ανώνυμο τρόπο - καλό θα ήταν να πείτε το όνομά σας για να σας απαντήσει ενδεχομένως αρμοδίως ο ίδιος), είναι μια άποψη (σεβαστή μεν, όχι απαραίτητα αποδεκτή).

    Από εκεί και πέρα, εμείς αρκεστήκαμε στον σχολιασμό της κίνησης της Δημάρχου που μπορεί μεν να έχει - όπως λέτε - κάνει πολλά για τον Δήμο, αλλά δεν σημαίνει ότι μπορεί να βάζει τις προσωπικές της έριδες μέσα στην διοίκηση του Δήμου.

    Λέμε προσωπικές, συμπληρώνουμε ΚΑΙ οικογενειακές, καθώς ο σύζυγος της Δημάρχου αποκάλεσε σε ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ τον Δημήτρη Καρολίδη "λαμόγιο". Συνεπώς, δεν είναι τα ένα ή δύο δημοσιεύματα, υπάρχει προϊστορία.

    Εν πάση περιπτώσει, εμείς εμμένουμε στην άποψη ότι κακώς η Δήμαρχος προχώρησε ως θεσμικό πρόσωπο σε μήνυση, καθώς θεωρούμε πως τα δημοσιεύματα σχολίαζαν καθαρά την ίδια και όχι την γενικότερη έννοια "Δήμος".

    (Υ.Γ.: Αν και οι χαρακτηρισμοί σας υπό ανώνυμο σχόλιο θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον αποκλεισμό του, ωστόσο επειδή είναι μια άποψη που γενικότερα υπάρχει (προφανώς από τον κύκλο της Δημάρχου κυρίως), το δημοσιεύουμε για να δώσουμε την ευκαιρία αντιλόγου. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις - με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς, το όνομα είναι απαραίτητο (γιατί θα μας πάει ο Καρολίδης στα δικαστήρια, και με το δίκιο του...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/12/11, 5:55 μ.μ.

    Η Καταγγελία γίνεται απο το Δήμο Βέροιας (ΠΡΟΣΟΧΗ, Όχι απο την Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη) και φυσικά απο την Δήμαρχο Βέοριας ώς φυσικό πρόσωπο που αντιπορσωπεύει τον Δήμο εις βάρος "δημοσιογράφου" που εξαπέλυσε ψευδείς κατηγορίες για κατάχρηση και "φάγωμα" χρημάτων απο το Δήμο Βέροιας, για παραποίηση στοιχείων και προβολή πλαστών εγγράφων κτλ...(απο αυτά που ξέρω φυσικά)...

    Άρα αυτό αυτομάτος αναιρεί το όλο άρθρο που κάνατε και το εξοστρακίζει στα όρια της παραπληροφόρησης...μην πω της προπαγάνδας...
    Συνεπώς και το παραπάνω σχόλιο σας θεωρείται άκυρο.

    ΥΓ: Άν εσείς είσασταν διευθυντής σε ένα σουπερ μάρκετ και ο γείτονας σας (που πραγματικά είναι ανυπόφορος και τον συγχένεστε) ερχόταν και καθόταν έξω απο το σούπερ μάρκετ με μια ταμπέλα που γρα΄φει ότι τα προϊόντα σας είναι όλα λυγμένα, τότε τη μύνηση θα την έκανε το σούπερ μα΄ρκετ (και κατα συνέπεια ο διαευθυντής του) ή ο ιδιώτης-διευθυντής του; το παράδειγμα πιστεύω θα σας βοηθήσει ώστε να δείτε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα...
    Μήπως προσωπική είναι η στάση που κρατάει ο κ. Καρολίδης στα θέματα του Δήμου λόγω του ότι δήματρχος είναι η Χαρούλα και όχι η στάση της Χαρούλας που προστατεύει τα συμφέροντα και το κύρος του Δήμου που διοικεί;;;

    ΚΓ

    Γεωργιάδης Κωνσταντίνος...


    (συγνώμη για τα ορθογραφικά, βιάζομαι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/12/11, 5:58 μ.μ.

    ΚΑι επίσης απο προσωπική πείρα δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να ξεκίνησε όλο αυτό με υπαιτιότητα της Δημάρχου ή της οικογένειας της, οι οποίοι για χρόνια τώρα λιδορούνται ασταμάτητα απο τον συγκεκριμένο κύριο χωρίς όμως να του δίνουν σημασία (και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε...).
    Άλλα όταν θίγεται το κ'υρος του Δήμου, να μην το προστατέψεις επειδή θα πούν όλα αυτά που τώρα εσεις κατασκευάζετε;;;;

    ΚΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ίσως γνωρίζεται πολλά περισσότερα από εμάς, καθώς η δική μας ενημέρωση είναι από όσα προφορικά ο ειδικός συνεργάτης της Δημάρχου Γιάννης Καπανίδης ανέφερε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

    Δεν ανέφερε πουθενά για "πλαστά έγγραφα", ούτε ότι θίγεται ο Δήμος. Μίλησε για τους χαρακτηρισμούς "Σουλτανάτο" και "κοκκαλάκια που μαζεύει η Δήμαρχος".

    Συνεπώς, η παραπληροφόρηση προέρχεται μέσα από τον Δήμο και όχι μέσα από εμάς.

    Συνεπώς, βάσει της επίσημης ενημέρωσης που έγινε στην Οικονομική Επιτροπή, μια χαρά στέκει το σχόλιο κ. Γεωργιάδη.

    Πάντως, για να μην έχει παράπονο ο Δήμος, η Χαρίκλεια ή όποιος άλλο υποβάλλει την μήνυση - αγωγή ή ό,τι ενέργειες κάνει εν πάση περιπτώσει, να μας το κοινοποιήσει επίσημα, αφού αφορά μια υπόθεση που αφορά όλους τους δημότες (όπως θέλετε να λέτε) και όχι ένα πρόσωπο.

    Τώρα, για το κύρος του Δήμου, νομίζουμε πως δεν περιμένει κανέναν Καρολίδη ή άλλον να το σπιλώσει, συχνά - πυκνά αυτοταπεινώνεται...

    Και επαναλαμβάνουμε, χίλια δίκια να έχει η εκπρόσωπος του Δήμου, κατά την άποψή μας τα έχασε μονομιάς, καθώς το "μαγαζί" δεν είναι ιδιωτικό (ούτε μιας παράταξης) αλλά δημόσιο και κατά συνέπεια, θεωρούμε ηθικότερο να τα χρήματά μας να δαπανώνται πιο ουσιαστικά.

    Με την ευκαιρία, πόσες και πόσες περιπτώσεις ανατέθηκαν σε ιδιώτες δικηγόρους, επειδή δεν προλάβαιναν οι δικηγόροι του Δήμου (πχ: ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ), τώρα πως βρέθηκε χρόνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/12/11, 8:52 μ.μ.

    Ευχαριστώ για την διόρθωση. Συμφωνώ με αυτά που σας είπε ο κ. Καπανίδης άλλα απο την άλλη ανέφερα και κάποιες περιπτώσεις που συνέβησαν στο παρελθόν, τις οποίες γνωρίζετε πολύ καλά και έχουμε συζητήσει για αυτές και κατ' ιδίαν.

    Επίσης η αυτοταποίνωση ή ότι άλλο νομίζετε δεν έχει καμια σχέση με τα εμετικά κατα καιρούς κείμενα του εν λόγω κυρίου που πολλά μάλιστα θα μπορούσαν να ελεγθούν και ποινικά ίσως για την ακρίβεια τους. Ελπίζω να μην συμφωνείτε με όλα αυτά ή με τον τρόπο που ασκεί "δημοσιογραφία" γιατί σας είχα ώς ανθρώπους που επιθυμούν το ήθος και την αξιοπρέπεια άσχετα με τις όποιες αντεγκλίσεις και επιχειρήματα που μπορεί να πολώνουν ένα διάλογο...

    Και επαναλαμβάνω. Χίλια δίκια να έχετε, ο κάθε Δήμαρχος οφείλει να πράττει τα έννομα ώστε να προστατεύει το κύρος του Δήμου, είτε είναι φίλοι είτε εχθροί...

    Άλλωστε απο τη στιγμή που η Χαρούλα βγήκε Δήμαρχος το 2006 ο συγκεκριμένος κύριος πολλές φορες έφτασε τα κείμενα του σε επίπεδα υπο το μηδέν (και δεν πιστεύω να το έκανε ώς ένας Ρομπέν τον Δασών απο ότι έδειξε η συνεργασία του προεκλογικά με υποψήφιο Δήμαρχο με υποσχέσεις και ανταλάγματα) αναζητώντας ουσιαστικά να κάνει το μάρτυρα δεχόμενος μια μύνηση απο μια Δήμαρχο - δημοσιογράφο και να αρχίσει να μιλάει για φίμωση και άλλα γραφικά. Πραγματικά μια περίεργη περίπτωση ανθρώπου που προσωπικά επειδή τον ξέρω απο μικρό παιδί, λυπάμαι που έφτασε σε αυτό το σημείο...

    Και με την ευκαιρία, 2 (ή 3) δικηγόροι, πόσες υποθέσεις κτηματολογίου άραγε θα μπορούσαν αν αναλάβουν;;;
    Σιγά το χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις καταγγελία σε ένα άνθρωπο που ακόμα και ο ίδιος δεν σέβεται τον εαυτό του...

    ΚΓ

    ΥΓ: Τώρα, άν αυτός ο υπέρμαχος της "δημοσιογραφίας" θέλει να κάνει καμια μύνηση όπως είπατε παραπάνω, μολών λαβέ. Άς τα βάλει με τα παιδίά αφού δεν μπορεί με τους μεγάλους...έχω όλα τα εμετικά κείμενα (και κάτι βιντεάκια και πολλά άλλα) κρατημένα απο το 2006...δεν είναι και λίγα!!!

    ΥΓ2: Δεν νομίζω να διαφέρουν πολύ οι χαρακτηρισμοί που λέτε ότι χρησιμοποίησε με αυτά που σας είπα εγώ σε άλλο σχόλιο. Ίδια ουσία, άλλα λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιχειρείτε, αγαπητέ, να οδηγήσετε την συζήτηση και επί της ουσίας, κάτι που εξαρχής δηλώσαμε πως δεν θα κάνουμε... Επαναλαμβάνουμε, καμία θέση ή άποψη δεν θα εκφράσουμε υπέρ ή κατά του κ. Καρολίδη.

    Σίγουρα ο καθένας έχει τον τρόπο του στο πως λειτουργεί και είναι υπεύθυνος των λόγων και των... έργων του.
    Συνεπώς, στα περί "ελπίδας" για μη συμφωνία, σας παραπέμπουμε στην δική μας στάση, τα όποια χρόνια είμαστε στο "κουρμπέτι" και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

    Μας τιμά η άποψη που εκφράζεται, ωστόσο, για εμάς, αν και εμείς οδηγηθήκαμε στην Εισαγγελέα για να μας "τραβήξει" το αυτί επειδή ασκήσαμε κριτική σε κάποιες κινήσεις στενότατης συνεργάτιδος της Δημάρχου... Τουλάχιστον, αναγνωρίζουμε στην Δήμαρχο την μεγαλύτερη ανοχή που δείχνει στην κριτική, σε σχέση με άλλους.

    Και για να το κλείσουμε το θέμα (και να υποκύψουμε λίγο στον πειρασμό) μπορεί ο Καρολίδης όντως να άσκησε έντονη κριτική (που σε πολλές περιπτώσεις δεν μας έβρισκε καθόλου σύμφωνους) προς την Δήμαρχο και κάποιους από τους συνεργάτες της, ωστόσο με την κίνηση της Δημάρχου (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) τις εντυπώσεις θα τις κερδίσει ο Καρολίδης και όχι η Χαρούλα.

    Υ.Γ.: Άλλη δουλειά δεν έχει η Δήμαρχος από το να κάθεται και να ασχολείται με τέτοια; Άντε την περασμένη τετραετία που ήταν πιο χαλαρά, αλλά τώρα που οι υποχρεώσεις είναι διπλάσιες και επιπροσθέτως την τρέχουν την γυναίκα συνέχεια στα δικαστήρια για υποθέσεις "παράβασης καθήκοντος", στις οποίες δικαιώνεται φυσικά, έχει όρεξη και για άλλες δικαστικές διενέξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/12/11, 9:20 π.μ.

    Κοίταξε Κωστάκη. Είναι θεμιτό να υπερασπίζεσαι την μαμά σου. Και ωραίο. Όμως εδώ αλλάζει το πράμα. Αν ήθελε να κάνει αγαθοεργίες, να τις έκανε ως πολίτης. Το ΠΑΣΟΚ, της εξασφάλισε "εργασία" και θα μπορούσε να το κάνει. Τώρα πρέπει να Διοικίσει. Και απο ότι βλέπουμε όλοι μας, είναι απολύτως ανήμπορη. Πως να το κάνουμε Κωστάκη; Κάποιοι είναι ανίκανοι και κάποιοι ικανοί. Φτάσαμε εδώ, γιατί επικράτησαν οι ανίκανοι. Και το ΠΑΣΟΚ, αυτούς έσπρωχνε μπροστά. Και τώρα διλύεται όλο αυτό το συνοθύλευμα ανίκανων βολεμένων. Εμείς μπορείς να μου πείς τι φταίμε. Που δεν τα φάγαμε μαζί αλλά πληρώνουμε τον λογαριασμό! Δες μόνον ποιούς έχει δίπλα της συνεργάτες με παχυλούς μισθούς και τι παράγουν. Τίποτε άλλο. Τώρα πλέον δεν θα απολογείσαι για την μαμά. Τώρα θα ντρέπεσαι αλλά να ξέρεις. Δεν φταίς εσύ. Έχεις χρόνο να δείς διαφορετικά τα πράγματα. Επειδή όλοι εμείς οι μεγάλοι τα κάναμε σκατά και σας τα σερβίραμε, έχεις κι εσύ υποχρέωση να να μας πάρεις με τις πέτρες. Αν υπερασπίζεσαι τη μαμά, υπερασπίζεσαι ένα διεφθαρμ΄ρνο σύστημα, που ψοφάει. Η πολύ σκληρή κριτική, σε κάνει καλύτερο αν έχεις στοιχειοδώς αξιοπρέπεια.
    Έφτασε ο χρόνος για το ούστ, Κωστάκη. Και θα είναι άγριες καταστάσεις. Όχι άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ ανώνυμε 9:20 π.μ.: Όπως κάναμε και στην περίπτωση του κ. Γεωργιάδη, τον οποίο παρακαλέσαμε να αναφέρει το πλήρες όνομά του και όχι αρχικά, κάτι που έκανε άμεσα προς τιμήν του, το ίδιο θα παρακαλέσουμε και σε εσάς, ειδικά από την στιγμή που αναφέρεστε σε κάποιον που σχολιάζει επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι κατι εχουν να πουνε .
    και οι απο εδω και οι απο εκει .
    και στη μεση ειναι η Βεροια .
    και στη μεση ειναι η καθε πολη που την καταφαγανε , την κατασπαραξανε .
    σε ολες τις πολεις κυτταρα της Ελλαδας ,αυτο γινεται .
    να μαθετε να βλεπετε ψηλα . αμα κοιτατε τα ποδια και την σκονη τους θα πατηθειτε και θα γινετε μια πατημασια απο το ταδε νουμερο .
    οι καιροι βιαζονται . δεν περιμενουν .επιταχυνθηκαν τα παντα.
    το καραβι βουλιαζει και τα ποντικια τρωγονται το καθενα για το δικιο του .
    δεν υπαρχει δικιο και αδικο εδω.
    υπαρχουνε μονο τα ποντικια.
    αυτο που βλεπουμε εμεις οι απ εξω , ειναι οτι τρωγονται αυτοι που εφαγαν .
    και δεν ειναι φαγητο μονο τα χρηματα,αλλα φαγητο ειναι και η δοξα , η εξουσια , το μοιρασμα της πιτας στους νηστικους δαιμονες , ο εγωισμος αυτου που κυβερναει , η υπεροψια...
    φταιμε κι εμεις που δεν καναμε τιποτε .
    σας αφησαμε ετσι απλα κι ανεβηκατε και θεριεψατε τον εγωισμο σας σαν το βαρος σας .
    νομισατε μικροι ανθρωποι οτι εισαστε θεοι και θεες.
    αυτα που γινονται σημερα ειναι το αποτελεσμα της αρρωστημενης σκεψης σας που κανατε πραξη επειδη εμεις σας το επιτρεψαμε , και αρα ειμαστε συνενοχοι σας .
    ενας δημος συμπεθερες που μαλωνουν τρωγονται και σπανε τα φυλτζανια του καφε τους .
    μικροι ανθρωποι , μικρα καμωματα ,μικρα ή καθολου εργα , μικρος πνευματικος οριζοντας , μηδενικες προσδοκιες.
    πως μας καταντησες ετσι ΘΕΕ μας;;
    μαλλον επειδη νομισαμε οτι ειμαστε σαν και σενα ,νομισαμε οτι εχουμε φτερα , και πηδηξαμε στην ακρη του γκρεμου ταχα μου να πεταξουμε .
    η δαιμονικη φαντασια μας κανει να νιωθουμε οτι το αδειο κεφαλι μας ειναι τα παντα.
    αναξιοι ανθρωποι ανεβηκαν στη σκηνη σαν οι καλυτεροι ηθοποιοι να παιξουνε εργα μικρων παιδιων.
    αννα μιμη λολα ελατε ελατε να παιξωμε .
    αυτοι εισαστε , αυτοι ειμαστε .
    μικροψυχοι τιποτενιοι , αδεια σακκια αερας κοπανιστος .
    ο δημος θελει σοφους ανθρωπους ασχετα απ την καλωσυνη τους .
    για να κυβερνησεις πρεπει να εχεις νικημενα τα παθη σου .
    ειμαστε ολοι μας μοσχαρια , και βγαζουμε επανω το μοσχαρι με την καλυτερη φωνη , λες και η πειθω του θα λυσει τα προβληματα .
    ειμαστε αξιοι της μοοιρας μας , και καμια χαρουλα δεν φταιει.
    εμεις την βγαλαμε , εμεις την τρωμε , και λες αν βγαζαμε καναν αλλον κατι θ αλλαζε.
    δεν κυβερνανε οι βασιλιαδες , αλλα οι αυλικοι και αυτοι που βαζουνε τρικλοποδιες.
    και εχει φτιαχτει ετσι το συστημα , που δεν μπορει πια κανεις να κανει τιποτε .μονο ενας πολεμος θα μπορεσει να ισοπεδωσει τα παντα και ισως να τα καθαρισει.
    αυτες οι αντιδικιες δημου -χαρουλας-καρολιδη ή οτι αλλο λεγεται , ειναι οι μικροτητες που ζουμε καθημερινα , γιατι αυτος ειναι ο πνευματικος μας οριζοντας και αυτη ειναι η δυναμη μας .
    και σας το ξαναλεω , ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι και συνυπευθυνοι ολοι μα ολοι.
    η χαρουλα ειναι αυτη που την βγαλαμε πανω , για να μπορουμε να δουλευουμε ανετα εμεις οι απο κατω.
    και οτι κανουμε ειναι αυτο που θαβει το μελλον των παιδιων μας .
    αλλα τι μας νοιαζει;;;σημασια εχει να ικανοποιηθει ο εγωισμος μας και μονο .
    εγωισμος και αμαθεια πανε μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/12/11, 5:25 μ.μ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΘΙΓΕΤΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ?ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ,ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΙΑΣΑΣ!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΘΙΓΜΕΝΑ ΜΕΛΟΙ!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο