Ο Λουκάς Παπαδήμος νέος Πρωθυπουργός - Αύριο το μεσημέρι η ορκωμοσία του

Δόθηκε εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης στον Λουκά Παπαδήμο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, όπως ανακοινώθηκε στις 2.30 μ.μ. της Πέμπτης 10/11, από τον διευθυντή του γραφείου του Προέδρου.
Η ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 11/11, στις 2 μ.μ., από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.  

Η ανακοίνωση έγινε μετά τη σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους Παπανδρέου - Σαμαρά - Καρατζαφέρη, στην οποία μετείχε ο Λουκάς Παπαδήμος, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 10 το πρωί της Πέμπτης.

Τις επόμενες ώρες θα καταρτιστεί και το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Χρ.Παπαθ.10/11/11, 8:10 μ.μ.

    Χάχηκαν 18 και πλέον μήνες από τότε που υποστήριξα ότι θα πρέπει να έχουμε μία κυβέρνηση τεχνοκρατών για να μας βγάλει από το αδιέδο που μας οδήγησαν οι πολιτικοί.(Μάιος 2010)ας ευχηθούμε να μην είναι αργά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάρτο χαμπάρι πως η μόνη κρίση που έχει η ελλάδα ειναι στον εγκέφαλο.
    στημένα ειναι όλα


    http://p-e-s-imathias.blogspot.com/2011/11/rockefeller-monh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ11/11/11, 12:22 μ.μ.

    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ,Η ΦΤΩΧΕΙΑ,Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ,Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΤΡΟΦΙΜΑ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΑ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ.Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΜΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο