Ζήτησαν από τον Δήμο να αφουγκραστεί και να παρέμβει στα προβλήματα των πολιτών

Παρακολουθείστε απόσπασμα από την συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας, την περασμένη Παρασκευή 11/11, στην αρχή της οποίας ο Νίκος Ασλάνογλου και η Μαρία Θεοδωρίδου, από την κίνηση των "Ρομπέν της ΔΕΗ", έκαναν παρέμβαση - πρόταση προς τα μέλη της, ώστε ο Δήμος να υποστηρίξει έμπρακτα τους ενδεείς δημότες του.  



Σχετικό ρεπορτάζ αναρτήθηκε πρόσφατα (Στο επίκεντρο η διακοπή ρεύματος σε καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν και οι θέσεις στάσιμου εμπορίου)

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/11/11, 11:44 μ.μ.

    Ο κ. Ασλάνογλου εδώ και καιρό επιδίδεται σε σωρεία παράνομων πράξεων, όπως οι επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς καμιά δικαστική ή εισαγγελική αρχή να παρέμβει. Αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά ύποπτο.
    Ξέχωρα εάν πρέπει ή οχι να κοπεί το ρεύαμ σε πολίτες που δεν πληρώνουν το χαράτσι - και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξηγήσεως είμαι ενάντια στο χαράτσι και στο κόψιμο βασικών δημόσιων αγαθών όπως το ρεύμα από φτωχούς συμπολίτες - έχω την αίσθηση ότι ο ακτιβισμός όταν είναι αποκομμένος από το λαϊκό κίνημα - όπως στην περίπτωση του κ. Ασλάνογλου - στέλενι λάθος μηνύματα. Στέλνει το μήνυμα πως μπορεί κάποιος λειτουργώντας ατομικά να επιλύσει τα όποια του προβλήματα κι αυτό είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με τις ανάγκες και το πνεύμα των καιρών. Ναι στον ακτιβισμό αλλά ως κομμάτι του λαϊκού κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/11, 7:23 π.μ.

    Και πως ορίζεται το καΪκό κίνημα; Γιατί εστιάζετε σκόπιμα, μόνο στον Ασλάνογλου; Μόνος το κάνει; Είναι κίνημα ή όχι απο τη στιγμή που δόθηκε το σύνθημα απο τη Βέροια και φουντώνει σε όλη την Ελλάδα;
    Τελικά το κίνημα τι μορφή έχει στο μυαλό σου Ανώνυμε; Κίνημα μεν, ελεγχόμενο δε. Δεν μπορεί να γίνει αν δεν πάρει απο κάποιους άδεια. Το λαϊκό κίνημα, πρώτα την δική σου νοοτροπία θα σκοτώσει Ανώνυμε. Νοοτροπία σκούφου. Καπέλου. καπαρντίνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/11/11, 8:09 π.μ.

    Κατά που πέφτει το κανονικό λαικό κίνημα μπορεί να μου πει κάποιος για να κινήσω κατα κει;
    Ταυτότητα ζητάνε; Φοράω και μασέλα. Πειράζει; Κοιτάνε δόντια δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/11/11, 10:12 π.μ.

    Ας πούμε προς την πλατεία Δημαρχείου και προς τα συνδικάτα - αυτά τα πουλημένα συνδικάτα που πρέπει ΕΜΕΙΣ να τα ζωντανέψουμε και να αλλάξουμε τους συσχετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/11/11, 3:40 μ.μ.

    Να η ευκαιρία για να μιλήσουμε για το αυτονόητο και την μαύρη ή μελανη κοινωνική παιδεία ορισμένων. Να τι λένε.
    "Ο κ. Ασλάνογλου εδώ και καιρό επιδίδεται σε σωρεία παράνομων πράξεων, όπως οι επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς καμιά δικαστική ή εισαγγελική αρχή να παρέμβει. Αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά ύποπτο".
    Τι να σχολειάσεις τώρα; Ότι ο ανώνυμος, δηλαδή ο κουκουλοφόρος, είναι οπαδός του Γκαίμπελς;
    Δηλαδή οι επιλογές που έχει κάποιος είναι ή πλατεία ή συνδικάτα; Και με αυτή τη μαύρη νοοτροπία θέλει να πείσει κόσμο; Δεν έχει κανείς δικαίωμα να επιλέξει κάτι άλλο; Και αν επιλέξει είναι εχθρός να τον σκοτώσουμε; Μάλλον δεν είναι μόνον η νύχτα μαύρη στα βουνά. Είναι και σε πλατείες και συνδυκάτα. Η χειρότερη εκδοχή τπου μαύρου. Α να νην ξεχάσω. Ο ανώνυμος, εδώ και καιρό, επιδίδεται σε παιδεραστεία. Αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά ύποπτο. Είσαι πολύ βαθιά νυχτωμένος αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό με την "παιδεραστία" θα σας παρακαλούσαμε να το διευκρινίσετε (προφανώς πρόκειται περί τυχαίας αναφοράς θεωρούμε), ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες ότι γνωρίζετε ή γνωρίζουμε τέτοιες απεχθείς πράξεις και τις κρατάμε στην αφάνεια (οι καιροί είναι πονηροί και πολλοί μας περιμένουν στην... γωνία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/11/11, 4:14 μ.μ.

    Και βέβαια είναι λογοπαίγνιο. Που τον ξέρω τον ανώνυμο; Απλά, είναι εύκολο σε οπαδούς του Γκαίμπελς, να δημιουργούν εντυπώσεις. Τι γράφει;
    "Ο κ. Ασλάνογλου εδώ και καιρό επιδίδεται σε σωρεία παράνομων πράξεων, όπως οι επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς καμιά δικαστική ή εισαγγελική αρχή να παρέμβει. Αυτό από μόνο του είναι εξαιρετικά ύποπτο".
    Δηλαδή, κάνει και άλλες παράνομες πράξεις. Σωρεία μάλιαστα. Και ακόμα, ότι ως προστατευόμενος των Δικαστών και Εισαγγελέων, τα παίρνει κι απο πάνω ως χαφιές. Κι αυτ'ός είναι μέλος λαικού κινήματος; Περαστικά μας. Τον Ασλάνογλου τον Νίκο τον ξέρει καλά; Και ποιός είπε ότι το κάνει αυτός. Εμείς δηλαδή τι κάνουμε. Επειδή δεν βγήκαμε δημοσίως; Δεν είναι μόνον αυτός κ. Βουδούρη. Σας λέω αλήθεια. Και όσο αυτός θα προσπαθεί να σιάξει και να αλλάξει συσχετισμούς στα συνδικάτα, (χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή), κάποιοι θα επανασυνδέουν το ρεύμα.
    Κινήματα με νηπιακή σκέψη κάποιων, δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση από το "στόμα" σας. Δεν χρειάζεται να τα λέτε σε εμάς, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι και πόσοι είναι στους "Ρομπέν" από τις πρώτες μέρες. Και ναι, συμφωνούμε, δεν είναι ένας Ασλάνογλου μόνο.

    Είναι ο Νίκος, ο Τάκης, ο Γιώργος από τη Βέροια, ο Κώστας, ο Χρήστος και ο Αλέξης από το Αιγάλεω, η Μαρία, ο Πέτρος, ο Άλκης από τον Βύρωνα...

    Τα ονόματα τυχαία, αλλά οι περιοχές καθόλου, καθώς η δράση έχει εξαπλωθεί και εκεί, όπως φυσικά και σε άλλες περιοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/11/11, 7:24 μ.μ.

    Για τον 11.44 ο λόγος. Νομίζω ότι είναι προσβάλει τον ίδιο και πολλούς άλλους να λέει ότι λαϊκό κίνημα είναι μόνον η πλατεία και τα συνδικάτα. Ακόμη δεν συνήλθαμε, άρχισαν οι αποκλεισμοί. Ή δικός μας ή εχθρός μας. Και ποιά συνδικάτα παρακαλώ; Να ανατραπούν οι τωρινοί και νε έρθουν κάποιοι με την λογική του 11.44 ανώνυμου; Απο το κακό στο χειρότερο δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/11/11, 11:51 π.μ.

    Το κακό σε όλη την ιστορία είναι ότι σχολιάζουμε τόσα πολλά για ένα θέμα που πρωταγωνιστής είναι ένας τύπος που όλα, μα όλα τα κάνει για ν α πάρει 5 λεπτάκια στην tv. και ακόμα χειρότερα, μας τρέχουνε τα σάλια...
    όΛα τα παραπάνω σχόλια, όλο το θέμα γενικά, δείχνει το που πραγματικά χωλαίνει αυτή η χώρα...στα μυαλά και στα λογικά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/11/11, 1:39 μ.μ.

    Ο τύπος που λές 11.51, λες να έχει ανάγκη τα 5 λεπτα στην tv; Ώρες μετράει σε όλα τα κανάλια. Πια 5 λεπτά; Το εκνευριστικό είναι ότι βγαίνει όταν θέλει και όπου θέλει. Λές και τους πληρώνει.
    Όσο για το σχόλιό σου, περαστικά. Επιμένετε να βλέπετε ένα πρόσωπο, ποιός ξέρει γιατί. Αβυσος η ψυχή του ανθρώπου.Τουλάχιστον αυτός, βγαίνει επώνυμα. Εσύ, ούτε ένα σχόλιο επώνυμα. Βολεύει η κουκούλα σε κουνάβια ή ανύπαρκτους. Μαγκέψανε τα λάχανα και κάνανε χωρίστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο