Κατέβασε «καρέκλες» στη Βέροια

Έντονη καλοκαιρινή μπόρα, με μεγάλο όγκο νερού σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Ημαθία, προκαλώντας πλημμύρες και αρκετά προβλήματα σε δρόμους και σπίτια, καθώς και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές.
Στη Βέροια, η μπόρα ξέσπασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και παρά το γεγονός ότι διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα, το νερό που έπεσε ήταν αρκετό για να κάνει… λίμνες πολλούς δρόμους της πόλης.

Οι δε αστραπές και βροντές, ήταν έντονες και... τρομακτικές!

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/11, 9:15 μ.μ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΟΤΡΩΝΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ,Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ -ΔΡΟΜΟ- ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΗΜΟ!!!!ΚΥΡ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ ΠΕΡΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΟΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΑΡΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/11, 9:26 μ.μ.

    Καλό ήτανε και ξέπλυνε τους δρόμους,τα πήρε και τα σήκωσε,απο ρούχα, γλάστρες και τέντες.Ότι δεν σας ανήκει παρακαλώ αφήστε το στην εξώπορτά σας,όλο και κάποιος θα το αναζητήση.Μιάς και ο δήμος είναι λίγο αργός στον τομέα της καθαριότητας ανέλαβε ο ΘΕΟς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο