Στο Σέλι η ΔΕΥΑΒ για την είσπραξη των απλήρωτων λογαριασμών

Aπό τη Δευτέρα 8 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 10 Αυγούστου, κλιμάκιο υπαλλήλων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας θα βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Βέρμιο (Σέλι) του Δήμου Βέροιας, για να διευκολύνει τους κατοίκους στην εξόφληση των λογαριασμών τους.  

Οι λογαριασμοί της  ΔΕΥΑΒ τις ημέρες αυτές, θα εξοφλούνται και στο χώρο του καφέ «Κάλντο» του κυρίου Κόγια, από τις 08:00 το πρωί έως τις 01:00 το μεσημέρι.  Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την έγκαιρη εξόφλησή τους. Η πληρωμή των λογαριασμών δίνει τη δυνατότητα  στην Επιχείρηση να ανταποκριθεί με συνέπια στις ανάγκες της Τοπικής Κοινότητας και μας βοηθά να αποφύγουμε την οποιαδήποτε δυσάρεστη διακοπή υδροδότησης.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/11, 5:59 μ.μ.

    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ (ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ )ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ,ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΝΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/11, 1:55 μ.μ.

    Να κοπούν τα νερά σε όσους δεν πληρώνουν, έχουν τα εξοχικά χιλιάδων ευρώ στο Σέλι για εφέ και βλάχικη επίδειξη και δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους . Εγώ ξέρω ότι όποιος έχει χρήματα (αφού έχουν τις βίλες τους) και δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του λέγεται μπατάκι….. Η ΔΕΥΑΒ αν δεν εφαρμόσει τον νόμο θα έχει και την ευθύνη. Κορόιδα ΤΕΛΟΣ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΟΝΤΑΣ6/8/11, 8:51 μ.μ.

    Με τους γυφτους τι εγινε θα πληρωσουν το νερο καποτε ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ εχουν λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι τσιγγάνοι στην Βέροια Άρχοντα φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχουν ασυλία, σε όλους τους τομείς. Νερό, ρεύμα, οικόπεδα, όλα τζάμπα και με αφθονία.
    Όλα αυτά, είτε επειδή είναι ανίκανοι να τους ενοχλήσουν ή επειδή δεν τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΧΟΝΤΑΣ6/8/11, 10:07 μ.μ.

    Μονο στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ κατα δηλωση του κ.ΔΑΣΚΑΛΟΥ στο ΔΣ ΒΕΡΟΙΑΣ χρωστουν 50.οοοε Ειπε θα παει με την Αστυνομια να κοψει τα νερα Αντε να δουμε εχει τα κοτσια η μονο λογια ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/8/11, 12:46 μ.μ.

    ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Δ.Δ. ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΩ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 50000 ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ,ΨΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να διευκρινίσουμε τα πράγματα, να σημειωθούν τα εξής:

    Υπάρχουν μεν τσιγγάνοι (κατά δήλωση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ) που χρωστάνε τιμολόγια της ΔΕΥΑΒ, αλλά υπάρχουν και τσιγγάνοι που δεν χρωστάνε, επειδή πολύ απλά κλέβουν το νερό και το ρεύμα (βλέπε καταυλισμός Εργοχωρίου).

    Οι μεν καταγράφονται και, αν υπάρχει η πολιτική βούληση, θα εισπραχθούν.

    Οι άλλοι όμως; Στη δεύτερη περίπτωση αναφερόταν το σχόλιό μας για την "τσιγγάνικη ασυλία", όχι βέβαια πως και η πρώτη περίπτωση δεν δείχνει κάτι ανάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/8/11, 10:55 μ.μ.

    ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο Δ.Δ. ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ...ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΥΡ ΔΑΣΚΑΛΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ,ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ,ΑΡΕ ΓΚΛΕΤΣΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/8/11, 12:37 μ.μ.

    ΑΝΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΜΕΡΑ? ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΩΣΤΑ,ΝΑ ΠΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΔΟΙ, ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ,ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν νομίζουμε πως τα σχόλια του τύπου "απλά βολεύτηκαν", με τόση ευκολία και γενικευμένα, βοηθάνε στον διάλογο. Είναι άδικο για κάποιους που δεν είχαν ανάγκη αυτό το "βόλεμα".
    Τα μηδενιστικά σχόλια, κατά την άποψή μας, χάνουν και τα όποια δίκια έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/8/11, 1:07 μ.μ.

    ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ?4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 4....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο