Οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας πραγματοποίησαν, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2010-2011, δύο καινοτόμα διαθεματικά εκπαιδευτικά προγράμματα Πολιτισμού που έχουν σχέση με την Τοπική Ιστορία της Βέροιας.
Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ιχνηλατώντας τη Βέροια» και τη διαδικτυακή συνεργασία ευρασιατικών σχολείων «Historical Building Pictures – Part II», τα οποία επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην πολυπολιτισμική ταυτότητα της Βέροιας κατά την περίοδο της οθωμανικής αυτοκρατορίας με έμφαση στην αρχιτεκτονική κληρονομιά.
Η παρουσίαση των προγραμμάτων αυτών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:00 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μεντρεσέ τζαμί).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Υπεύθυνη δραστηριότητας: Κουκουρίκου Αρίστη (Η δασκάλα της τάξης)
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Υπεύθυνη δραστηριότητας: Κουκουρίκου Αρίστη (Η δασκάλα της τάξης)
0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)