
Ελπίζουμε να δουν θετικά την πρότασή μας και να μην πέσει στο κενό!
"Αγαπητές Κυρίες,
Γνωρίζοντας την ευαισθησία και την αγάπης σας για το Περιβάλλον, την Πολιτική και τη Βέροια, έχουμε να σας προτείνουμε τα εξής:
Σήμερα, μια εξ υμών, η κα Μπακογιάννη, παρουσίασε το έμβλημα του συνδυασμού της, που είναι μια Ελιά.
Θεωρούμε, λοιπόν, πως άρμοζε τέλεια ο συνδυασμός "Δημοκρατική Συμμαχία" που φέρει ως έμβλημα την Ελιά, να στεγάσει την έδρα της στη Βέροια, στην ομώνυμη περιοχή και συγκεκριμένα στο δημοτικό αναψυκτήριο "Εληά".
Έτσι, αφενός μεν εσείς κα Μπακογιάννη θα προβείτε σε μία πράξη που θα έχει και συμβολικό χαρακτήρα (βρίθει ελιών η περιοχή και το όνομα της περιοχής είναι γνωστό πανελληνίως), αλλά θα λύσετε και ένα σημαντικό θέμα του δήμου Βέροιας που αφορά τον ενοικιαστή του χώρου (τον περασμένο Οκτώβριο ξενοικιάστηκε η επιχείρηση) και εσείς κα Ουσουλτζόγλου, θα συντελέστε με την κίνησή σας αυτή τόσο στην διαφήμιση της πόλης σε όλη την Ελλάδα (θα έρχονται στελέχη του κόμματος από όλη την Ελλάδα, τα κανάλια θα στήνουν συνεργεία έξω από τα γραφεία κλπ), αλλά θα διώξετε και από πάνω σας το θέμα της ενοικίασης (για να μην τα ακούτε και από τον κ. Σκουμπόπουλο).
Προτείνουμε να σκεφτείτε σοβαρά την πρότασή μας και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά.
Με εκτίμηση,
9 Σχόλια
Σωστή η ερώτηση και με λογική. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πάει στα "υπ' όψιν"
ΑπάντησηΔιαγραφήεπισης θα μπορουσε να παρεβρισκεται και αντιπροσωπεια της Λεgκας Ελιά της Βόρειας Ιταλιας. ΘΑ ειναι μια καλη αρχη για να δειξουμε στους αρβανιτοβλαχους του Νοτου την πραγματικη μας υποσταση
ΑπάντησηΔιαγραφήέχετε να πείτε ακόμη πολλά κυρίες και κύριοι του Verianews.blogspot.com δεν θα χωνέψετε εύκολα την επανεκλογή της Χαρούλας και το νέο κόμμα της Ντόρας. Βλέπετε η παράταξή σας χωρίστηκε στα 3 έως τώρα... και ακόμη δεν είδατε τίποτε. Αλλά βάζετε εσείς μυαλό; Μόνο το κομματικό σας όφελος σας ενδιαφέρει. (Για να δούμε θα το δημοσιεύσετε;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι θέλει να πει ο ανώνυμος 1.22 π.μ.;;;;;;;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάλλον δεν διαβάζετε αγαπητέ/η καλά!
Και, όπως βλέπετε, τα σχόλια τα έχουμε ανοιχτά σε όλους, ακόμα και στους ανώνυμους που κρύβονται πίσω από τη μάσκα τους.
Οι τακτικοί αναγνώστες μας γνωρίζουν πως δεν έχουμε λάβει θέση υπέρ κανενός και σχολιάσαμε χιουμοριστικά ή μη όλες τις πλευρές... Σας προτρέπουμε να κάνετε το ίδιο!
Ναι. Και μετά θα αρχίσουν οι της ΝΔ θα πάνε να κάνουν τα γραφεία τους στο...άγαλμα της Ελευθερίας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι ναι. Θα πάει τέλεια με τη δάδα. Οι ΠΑΣΟΚοι όμως που θα πάνε; Για τον ήλιο τους βλέπω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜήπως να βάζαμε και τον Ηλία μεσολαβητή ρε παιδιά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΧα, χα. Ο Ηλίας στη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!!! Σε ρόλο κεντροδεξιού ψάλτη!!! Μου θυμίζει τις φωτογραφίες με τα "κερτάκια" που βγάζαμε στο Δημοτικό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠρος ανώνυμος 1.22 π.μ.:
ΑπάντησηΔιαγραφήΚωστάκη, χαμηλά τη μπάλα!
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)