Ένοπλη ληστεία στον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας

Έπεσαν πυροβολισμοί από Καλάσνικοφ!

Ένοπλη ληστεία στον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας, κοντά στο χωριό Κοπανός, γύρω στις 11 π.μ. της Τετάρτης (4/9). Τρεις ένοπλοι δράστες με κουκούλες μπήκαν στα γραφεία και υπό την απειλή όπλων (κάποιος με Καλάζνικοφ μάλιστα πυροβόλησε στο ταβάνι!) απαίτησαν και πήραν από τους έντρομους υπαλλήλους όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο του συνεταιρισμού (υπολογίζεται ότι το ποσό είναι γύρω στις 20.000 ευρώ). 

Οι τρεις κουκουλοφόροι δράστες, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες μιλούσαν ελληνικά, μπήκαν πεζοί στον αύλειο χώρο του συνεταιρισμού κόβοντας τον φράχτη και κατευθύνθηκαν στα γραφεία. Κρατώντας στα χέρια οι δύο καλάζνικοφ και ο τρίτος περίστροφο, απείλησαν με προτεταμένα τα όπλα και δυνατές φωνές τούς έντρομους υπαλλήλους του συνεταιρισμού, παίρνοντας το ποσό των 20.000 ευρώ που υπήρχε εκείνη τη στιγμή στα ταμεία, παρά την προσπάθεια του ταμία να τους δώσει αρχικά μόνο τα ψιλά που υπήρχαν. Στη συνέχεια έφυγαν πεζοί από το σημείο που εισήλθαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ανάλυση των καμερών ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι η όλη επιχείρηση διήρκεσε μόλις 33 δευτερόλεπτα, αφού οι δράστες οδηγήθηκαν κατευθείαν στο ταμείο!

Από την πρώτη στιγμή στον χώρο είναι ο αστυνομικός διευθυντής Νίκος Μπαντουβάκης με άλλα στελέχη της αστυνομίας, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των θρασύτατων ληστών.

Πηγή: laos-epea.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο